Παρασκευή, 14 Ιουν.
31oC Αθήνα

Κορονοϊός: Πήγε Ιταλία, δεν ενημέρωσε κανέναν, «έφαγε» πρόστιμο 2.000 ευρώ!

κορονοϊός
Φωτογραφία: Reuters

Ο κορονοϊός… σαρώνει και την Ευρώπη και εκτός των Αρχών, θα πρέπει και ο καθένας να τηρεί τους κανόνες ώστε να μπει ένα φρένο στην εξάπλωση του ιού.

Κάτι που ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας δεν έκανε…

Ο κορονοϊός, το ταξίδι και το πρόστιμο!

Πρόστιμο περίπου 2.000 ευρώ για τη μη τήρηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας για όσους επιστρέφουν από περιοχές όπου υπάρχουν κρούσματα κοροναϊού επέβαλαν οι ρουμανικές αρχές σε άνδρα από τη Μπράιλα, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα και δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι αρμόδιες αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία και δεν επιβεβαίωσαν ούτε και διέψευσαν αν είναι το ίδιο άτομο που επέστρεψε από την Ιταλία και εμφανίσθηκε στη δουλειά του, στο δικαστήριο της πόλης.

Click4more: Κοροναϊός: 14 ακόμα κρούσματα στην Ελλάδα! Νέα μέτρα σε Ηλεία, Αχαΐα, Ζάκυνθο

Πρόκειται για άτομο, το οποίο βρέθηκε στην Ιταλία και όταν επέστρεψε στη Ρουμανία δεν ενημέρωσε τις αρχές και πήγε στην εργασία του για δύο μέρες. Αργότερα, συνάδελφοί του έδωσαν πληροφορίες στην Επιθεώρηση Δημόσιας Υγείας η οποία και ανέλαβε το περιστατικό.

Στο μεταξύ, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού ανέρχεται σε επτά. Το τελευταίο κρούσμα είναι ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι από την Τιμισοάρα που νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο αναφοράς της ρουμανικής πόλης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις