Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Θετικοί περίπου 100 εργαζόμενοι της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας

Κορονοϊός: Θετικοί περίπου 100 εργαζόμενοι της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, καθώς περίπου 100 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή η διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Ελβίρα Ναμπιούλινα. Διευκρινίζοντας ότι οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους εργάζονται στη Μόσχα.

Η Ναμπιούλινα προσέθεσε ότι στην παρούσα φάση το 80% των υπαλλήλων της Κεντρικής Τράπεζας εργάζονται σε συνθήκες τηλεργασίας, ενώ στα παραρτήματα της τράπεζας το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 60-65%.

Νωρίτερα το μέλος του ΔΣ της Τράπεζας VTB Ντμίτρι Πιάνοφ είχε ανακοινώσει ότι περίπου 120 υπάλληλοι έχουν διαγνωσθεί με κορονοϊό και ένας έχει πεθάνει.

 Νεκροί δύο μοναχοί και ένας ηγούμενος από κορονοϊό

Δύο ακόμη μοναχοί της Μονής Αγίας Τριάδας και Αγίου Σεργίου απεβίωσαν σήμερα, ο ένας μάλιστα κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, από κορονοϊό, αναφέρεται σε ανάρτηση σε σελίδα της μονής στο Facebook.

Νωρίτερα από περιπλοκές που προκάλεσε ο νέος κορονοϊός, απεβίωσε ο επικεφαλής γιατρός της μονής και της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας , ηγούμενος Τύχων (κατά κόσμο Μπαρσουκόφ).

Επίσης ανακοινώθηκε ότι σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε ένας εκ των γηραιότερων μοναχών της μονής, ο αρχιμανδρίτης Λαυρέντιος (κατά κόσμον Πόστνικοφ), χωρίς ωστόσο να αναφέρονται οι λόγοι του θανάτου του.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις