Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κουράγιο Μέγκαν Μαρκλ! Θα σκάσουν μύτη απρόσκλητοι οι συγγενείς της

Μέγκαν Μαρκλ

Τι άλλο μπορεί να περιμένει τη Μέγκαν Μαρκλ λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που έστησε με παπαράτσι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ και το σίριαλ για το αν τελικά θα δώσει το παρών στον γάμο για να τη συνοδεύσει, συγγενείς της θα εμφανιστούν απρόσκλητοι στον βασιλικό γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει να φτάνουν στο Λονδίνο συγγενείς της που δεν είχε προσκαλέσει η Μέγκαν Μαρκλ. Η νύφη της Tracy Dooley φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο με τους γιους της Tyler, 25, και Thomas, 26. Παιδιά που απέκτησε με τον ετεροθαλή αδερφό της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Tracy, που ήταν παντρεμένη με τον Thomas Jr, είπε στο ITV πως δεν είχε δεχτεί πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο στο Windsor Castle το Σάββατο. Παραδέχτηκε πως δεν έχει δει τη Μέγκαν Μαρκλ τα τελευταία 20 χρόνια.

Θα καλύψει τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ

Αναμένεται όμως να καλύψει τον γάμο της για αμερικανικό δίκτυο και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να συγχαρεί τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η άφιξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται μια μέρα αφότου ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν θα βρεθεί στην τελετή για να παραδώσει την κόρη του στον πρίγκιπα Χάρι.

Η απόφασή του έρχεται μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τις φωτογραφίες που έστησε με παπαράτσι. Οι Dooleys ανέβασαν φωτογραφίες στο facebook για να κάνουν γνωστή την άφιξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. “Είμαστε εδώ!” σχολίαζαν σε φωτογραφίες από αξιοθέατα ορόσημα στο Λονδίνο.

“Είμαι χαρούμενη που προσγειώθηκα με ασφάλεια στο Λονδίνο και ελπίζω ο Tom Senior να είναι καλά, υγιής και ευτυχισμένος. Εύχομαι το ίδιο για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις