Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρις Τζένερ: Η μαμά των Καρντάσιαν θέλει όταν πεθάνει να την αποτεφρώσουν και να την κάνουν κολιέ

Κρις Τζένερ: Η μαμά των Καρντάσιαν θέλει όταν πεθάνει να την αποτεφρώσουν και να την κάνουν κολιέ

Η Κρις Τζένερ, μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν, τα έχει σχεδιάσει όλα… ακόμη και τον θάνατό της. Επιθυμία της είναι να αποτεφρωθεί και οι κόρες της να … κάνουν κολιέ τα οστά της και να τα φορούν. 

Στο νέο επεισόδιο της σειρά «The Kardashians», όπως γράφει το «People», η Κρις Τζένερ έκανε αρθροπλαστική ισχίου καθώς τους τελευταίους μήνες υπέφερε από «βασανιστικούς» πόνους. Η επέμβαση της μητέρας των Καρντάσιαν πήγε καλά, στάθηκε όμως η αφορμή για να ανοίξει μια περίεργη πολύ συζήτηση σχετικά με τον θάνατο της. 

«Η Κιμ ζήτησε από τον γιατρό να της φυλάξει τα οστά μου, για να μπορέσει να φτιάξει κοσμήματα από αυτά», αποκάλυψε η Κρις Τζένερ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη της Κάιλι, ενώ στο πλευρό της είναι η αδερφή της Κλόε. 

«Αυτό είναι περίεργο», απάντησε η 25χρονη Κάιλι, γεγονός που έκανε την Κρις Τζένερ να διευκρινίσει ότι όντως «είναι ανατριχιαστικό». Η 48χρονη Κλόε ρώτησε τότε τη μαμά της: «Θυμάσαι, που μας είπες αν πεθάνεις να σε αποτεφρώσουμε και να κάνουμε τις στάχτες σου κολιέ για εμάς;».

«Αυτή είναι υπέροχη ιδέα», απάντησε η Κρις Τζένερ με την Κλόε να επιμένει: «Αυτό είναι περίεργο». «Όχι, δεν είναι», απάντησε η Κρις Τζένερ στην κόρη της.

Η 48χρονη Κλόε συνέχισε να μιλάει για το θέμα, λέγοντας: «Δεν ξέρω καν γιατί πρέπει να μας θάψουν. Στη Βίβλο λέει ότι δεν μπορούμε να αποτεφρωθούμε, αλλά εγώ αυτό θα ήθελα».

Σε μια εξομολόγησή της η 25χρονη Κλόε πρόσθεσε: «Εγώ και η οικογένειά μου, μιλάμε για διαθήκες, θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποιες θα ήταν οι επιθυμίες μας αν συνέβαινε κάτι τρομερό. Αν βρίσκομαι σε κώμα, θα ήθελα να μου φτιάχνουν τα νύχια μου μια φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, γιατί θα με επισκέπτονται άνθρωποι».

Με πληροφορίες από People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις