Κόσμος

Κρίστεν Στιούαρτ: Το Χόλιγουντ με εκβιάζει επειδή είμαι ομοφυλόφιλη!

Κόντρα στους άγραφους νόμους του Χόλιγουντ η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ, αποκάλυψε ότι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας την συμβούλεψαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας τη φίλη της από το χέρι εάν θέλει ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar UK, η 29χρονη Κρίστεν Στιούαρτ είπε ότι της ξεκαθάρισαν πως η “ρευστή” σεξουαλικότητά της θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση.

“Μου είπαν ακριβώς: “Αν θέλετε, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη, και μην βγαίνετε έξω κρατώντας το χέρι της φίλης σας, για να μπορέσετε να παίξετε σε ταινία της Marvel“, δήλωσε.

Η Στιούαρτ, η οποία έχει δεσμό με το μοντέλο Στέλα Μάξγουελ εδώ και περίπου δύο χρόνια, δήλωσε ότι αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτήν την “παλιομοδίτικη νοοτροπία”.

Ενώ δεν κατονόμασε το άτομο που της έδωσε τη συμβουλή, είπε: “Δεν θέλω να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν αυτόν”.

Κρίστεν Στιούαρτ: Κάνει επανάσταση

Αντί να υποκύψει στην πίεση, η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι συνέχισε να είναι η ίδια και το να απολαμβάνει τη ζωή είναι πιο σημαντικό από το να την “προστατεύει”.

Η Στιούαρτ εξήγησε: “Αυτό ήταν πάνω από την προστασία τής ζωής μου, γιατί προστατεύοντάς τη, την κατέστρεψα”.

“Όπως αυτό, να μην μπορείς να βγεις έξω με τον άνθρωπο που είσαι; Να μην μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτόν σε μία συνέντευξη”, είπε και πρόσθεσε:

“Με ενημέρωσαν για μια παλιομοδίτικη νοοτροπία που λέει – θέλετε να διατηρήσετε την καριέρα σας, την επιτυχία σας και την παραγωγικότητά σας, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν τους αρέσεις, και δεν τους αρέσει που έχεις σχέσεις με κορίτσια και δεν τους αρέσει να προσδιορίζεσαι ως “λεσβία”, αλλά επίσης δεν μπορείς να λες ότι είσαι “ετεροφυλόφιλη”.

Και οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν για σένα, οπότε ποια f… είσαι εσύ;” διερωτήθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Σφοδρή επίθεση Νετανιάχου κατά των αραβικών κομμάτων - «Το ενδεχόμενο συμμαχίας με ισλαμιστές θα διαλύσει το Ισραήλ»
Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ αναμένεται να ανακοινώσει σε ποιον θα δώσει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Πυρά» Τραμπ κατά Δημοκρατικών: «Απειλούν και εκβιάζουν Ρεπουμπλικανούς με μομφή, διατάζω την διερεύνηση της εγκληματικής πράξης, αμέσως!»
«Πρόκειται για εκβιασμό και πρέπει να λογοδοτήσουν, απειλούν τους δωρητές μας με φυλάκιση και πολλές άλλες μορφές τιμωρίας, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι Ρεπουμπλικάνοι» γράφει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε Halloween πάρτι που διοργάνωσε στο Mar-a-Lago της Φλόριντα στις 31 Οκτωβρίου 2026 7
Ίλζε Άιγκνερ: Η πρόεδρος της Βουλής της Βαυαρίας που θέλει να γίνει πρόεδρος της Γερμανίας – Ήταν εργάτρια και δεν έχει απολυτήριο Λυκείου
Είναι καθολική στο θρήσκευμα, δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει παιδιά. Παρότι δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου, ούτε απολυτήριο λυκείου, κατάφερε να διαγράψει μια σημαντική πολιτική διαδρομή
Η Ίλσε Άιγκνερ 11
Ο Αντόνιο Ταγιάνι στο στόχαστρο φιλορώσων χάκερ – Στο dark web προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της οικογένειάς του
Υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον εκφοβίσει, ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τις σύμμαχες χώρες  και ότι η επίθεση σε βάρος του οφείλεται στην θέση της Ιταλίας στο ουκρανικό
Αντόνιο Ταγιάνι