Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρίστεν Στιούαρτ: Το Χόλιγουντ με εκβιάζει επειδή είμαι ομοφυλόφιλη!

Κρίστεν Στιούαρτ: Το Χόλιγουντ με εκβιάζει επειδή είμαι ομοφυλόφιλη!
YouTube

Κόντρα στους άγραφους νόμους του Χόλιγουντ η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ, αποκάλυψε ότι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας την συμβούλεψαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας τη φίλη της από το χέρι εάν θέλει ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar UK, η 29χρονη Κρίστεν Στιούαρτ είπε ότι της ξεκαθάρισαν πως η “ρευστή” σεξουαλικότητά της θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση.

“Μου είπαν ακριβώς: “Αν θέλετε, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη, και μην βγαίνετε έξω κρατώντας το χέρι της φίλης σας, για να μπορέσετε να παίξετε σε ταινία της Marvel, δήλωσε.

Η Στιούαρτ, η οποία έχει δεσμό με το μοντέλο Στέλα Μάξγουελ εδώ και περίπου δύο χρόνια, δήλωσε ότι αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτήν την “παλιομοδίτικη νοοτροπία”.

Ενώ δεν κατονόμασε το άτομο που της έδωσε τη συμβουλή, είπε: “Δεν θέλω να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν αυτόν”.

Κρίστεν Στιούαρτ: Κάνει επανάσταση

Αντί να υποκύψει στην πίεση, η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι συνέχισε να είναι η ίδια και το να απολαμβάνει τη ζωή είναι πιο σημαντικό από το να την “προστατεύει”.

Η Στιούαρτ εξήγησε: “Αυτό ήταν πάνω από την προστασία τής ζωής μου, γιατί προστατεύοντάς τη, την κατέστρεψα”.

“Όπως αυτό, να μην μπορείς να βγεις έξω με τον άνθρωπο που είσαι; Να μην μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτόν σε μία συνέντευξη”, είπε και πρόσθεσε:

“Με ενημέρωσαν για μια παλιομοδίτικη νοοτροπία που λέει – θέλετε να διατηρήσετε την καριέρα σας, την επιτυχία σας και την παραγωγικότητά σας, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που δεν τους αρέσεις, και δεν τους αρέσει που έχεις σχέσεις με κορίτσια και δεν τους αρέσει να προσδιορίζεσαι ως “λεσβία”, αλλά επίσης δεν μπορείς να λες ότι είσαι “ετεροφυλόφιλη”.

Και οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν για σένα, οπότε ποια f… είσαι εσύ;” διερωτήθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις