Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: “Φωτιά” στη σχέση του βάζει 21χρονη εκρηκτική τηλεπερσόνα!

Κριστιάνο Ρονάλντο

– Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε νέες… πιπεράτες περιπέτειες
– Μοντέλο 21 ετών υποστηρίζει πως έκαναν σεξ ενώ ο αστέρας της Ρεάλ είχε ήδη σχέση με την τωρινή του σύντροφο, από την οποία μάλιστα περιμένει το τέταρτό του παιδί!
– Γλαφυρή και… ακατάλληλα αναλυτική η περιγραφή της Natacha Rodrigues για την δίωρη συνάντησή τους
– “Κατέβασα το παντελόνι μου και έσκυψα γα να του δείξω τα οπίσθιά μου! Τα χαστούκισε και είπε ότι τα λατρεύει”
– “Κάναμε σεξ σε όλα τα υπνοδωμάτια του σπιτιού του εκτός από την κρεβατοκάμαρα”
– Πλέον δηλώνει πως ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής την χρησιμοποίησε για το σεξ

Δεν λέει να… ησυχάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συχνά – πυκνά βρίσκεται στο προσκήνιο με αφορμή την προσωπική του ζωή. Τι λέει η νέα… πιπεράτη ιστορία; Ότι απάτησε την σύντροφό του με μια “εκρηκτική” τηλεπερσόνα. Με την οποία, μάλιστα, φέρεται να αντάλλαζε μηνύματα για δύο ολόκληρα χρόνια! Πάντως η όλη ιστορία “ουρλιάζει” πως πρόκειται για μία κλασική περίπτωση… κυνηγιού των 15 λεπτών δημοσιότητας…

Η είδηση έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η ίδια η 21χρονη μίλησε για την σχέση της με τον Ρονάλντο. Και ήταν ιδιαίτερα… περιγραφική.

Ήταν ήδη έγκυος το βράδυ που κοιμήθηκε με τον Ρονάλντο!

Το μοντέλο Natacha Rodrigues, ισχυρίζεται πως ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης την ικέτευε (!) να του στείλει φωτογραφία με τα οπίσθιά της, ενώ μάλιστα βρίσκονταν ήδη σε σχέση με την τωρινή του σύντροφο. Η οποία, μάλιστα, αυτή την περίοδο κυοφορεί το τέταρτο παιδί του!

Μετά, λοιπόν, από το δίμηνο… texting, οι δυο τους συναντήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο κι έκαναν σεξ. Όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια…

Σε ένα μήνυμά του προς την 21χρονη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να της έγραφε: “Λατρεύω τον πισινό σου. Θέλω να τον δω… από κοντά“!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, λίγες ώρες αργότερα της έστειλε νέο μήνυμα στο οποίο της έλεγε: “Άκρως απόρρητο παρακαλώ“. Η εκρηκτική τηλεπερσόνα δήλωσε πως μετά την “συνύπαρξη” ένιωσε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο την χρησιμοποίησε.

“Ήξερα πως είχε σχέση αλλά γίναμε φίλοι, υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας”, λέει. “Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και μετά από τόσα μηνύματα ήταν υπέροχο που τον συνάντησα. Η νύχτα που περάσαμε μαζί ήταν ιδιαίτερη. Μετά όμως του είπα πως θα πήγαινα σε ένα πορτογαλικό reality και μου είπε να μην το κάνω. Μέχρι να φύγω με είχε ήδη μπλοκάρει! Τώρα θεωρώ πως απλά με χρησιμοποίησε για σεξ. Δεν μετανιώνω επειδή το να είμαι μαζί του ήταν σαν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Νιώθω όμως προδομένη“, λέει η 21χρονη.

Σήμερα αποκαλύπτει πώς ο 32χρονος άσσος της “Βασίλισσας της Ευρώπης” την προσέγγισε. Αλλά και πως μετά την συνεύρεσή τους της έκανε δώρο ένα… καπέλο του μπέιζμπολ!

Σημειώνεται πως η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σήμερα οκτώ μηνών έγκυος.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωστόσο, οκτώ μηνών έγκυος είναι και η  21χρονη Natacha Rodrigues! Αυτό σημαίνει πως η κύησή της ήταν στην αρχή της όταν κοιμήθηκε με τον Ρονάλντο. Δεν υπάρχει, ωστόσο, κάτι που να υποδεικνύει πως ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής γνώριζε γι’ αυτό.

Η φωτογραφία με τα οπίσθια που… ξεκίνησε τα πάντα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο την προσέγγισε για πρώτη φορά αμέσως μετά τον χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ. Η 21χρονη του έστειλε μια φωτογραφία του… πισινού της με την εξής λεζάντα: “Τεράστιο φιλί”!

Ιδού η… επίμαχη φωτογραφία

Ήταν 1 το πρωί και το έκανα ως αστείο! Δεν πίστευα ποτέ ότι θα απαντήσει. Όμως στις 6 το πρωί μου έστειλε μήνυμα και όλα ξεκίνησαν. Μετά του έστειλα ένα βίντεο στο οποίο έκανα twerking με τα εσώρουχά μου. Τότε μου είπε ότι θέλει να με γνωρίσει από κοντά. Ο Κριστιάνο πάντα έδειχνε ότι του άρεσε το σώμα μου“, λέει.

Οι δυο τους συνέχιζαν να ανταλλάζουν μηνύματα μέχρι και τις 26 Μαρτίου του 2017 οπότε και συναντήθηκαν από κοντά. Όταν η 21χρονη του έστειλε μια -ακόμη- φωτογραφία με τα οπίσθιά της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της έστειλε τον τετραψήφιο κωδικό της κατοικίας του και της είπε: “Μη ντρέπεσαι. Λατρεύω να φιλάω οπίσθια”.

 

Γρήγορα στο… ψητό!

“Δεν πίστευα ότι έμπαινα στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή αλλά ήταν πολύ καλός και γλυκός. Μου είπε να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Έβγαλα τα παπούτσια μου κι έβαλα ένα χυμό από το ψυγείο. Μετά κάθισα δίπλα του. Μιλήσαμε για το διαμέρισμά του και για τον τόπο καταγωγής μου. Αμέσως μετά πήρα την πρωτοβουλία και σηκώθηκα. Κατέβασα το παντελόνι μου και έσκυψα γα να του δείξω τα οπίσθιά μου. Τα χαστούκισε και είπε ότι τα λατρεύει“.

Η εκρηκτική 21χρονη ισχυρίζεται πως οι δυο τους έκαναν σεξ σε… κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας του εκτός από το υπνοδωμάτιό του! “Ήταν πολύ στοργικός και υπομονετικός. Είχα δει το σώμα του μόνο στην τηλεόραση αλλά από κοντά δεν με απογοήτευσε. Είχε μυώδη πόδια και ήταν ξυρισμένος παντού“, τονίζει.

 

“Είχε μια ντουλάπα που ήταν γεμάτη ρούχα και με ρώτησε αν ήθελα οτιδήποτε. Τελικά πήρα ένα καπέλο του μπέιζμπολ επειδή τα λατρεύω” συμπληρώνει. Ακόμη υποστηρίζει πως της έδωσε 300 ευρώ για να πάρει ταξί και τελικά έφυγε δύο ώρες αφότου έφτασε στο σπίτι.

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με χρησιμοποίησε”

Τελικάη 21χρονη δηλώνει απογοητευμένη από τον 32χρονο ποδοσφαιριστή… Συγκεκριμένα τονίζει: “Την επόμενη μέρα του έστειλα μήνυμα λέγοντας πως απόλαυσα τις στιγμές που ήμουν μαζί του και του υποσχέθηκα πως θα μέναμε σε επαφή. Εκείνος απάντησε ως εξής: “Κι εγώ το απόλαυσα. Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Άκρως απόρρητο σε παρακαλώ. Φιλιά”.

Δύο μήνες αργότερα του έστειλα ένα αίτημα λέγοντάς του πως ήθελα να του μιλήσω αλλά με είχε μπλοκάρει. Από εκεί που ένιωθα ξεχωριστή, κατέληξα να νιώθω ως μία ακόμη κοπέλα. Ελπίζω να είναι πιστός στην κοπέλα του τώρα. Το βράδυ που κάναμε έρωτα μου είπε πως ήμουν η μοναδική και δεν το είχε ξανακάνει αυτό στο παρελθόν. Εκείνη την στιγμή τον πίστεψα”.

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες από: Instagram

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις