Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία του έρωτα! Τους έδειχναν live!

Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία του έρωτα! Τους έδειχναν live!

Περισσότερα από 800 ζευγάρια βιντεοσκοπήθηκαν εν αγνοία τους σε μοτέλ της Νότιας Κορέας την ώρα που έκαναν σεξ και οι εικόνες αναμεταδίδονταν απευθείας στο Ίντερνετ!

Η χώρα αντιμετωπίζει μια επιδημία κρυφών καμερών, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν εγκατασταθεί από άνδρες για τη βιντεοσκόπηση γυναικών σε δημόσιους χώρους, τουαλέτες, μέσα μεταφοράς ή γραφεία.

Η τελευταία αυτή υπόθεση με τα μοτέλ δεν είναι συνηθισμένη, παρά το εύρος της, καθώς οι εικόνες αναμεταδίδονταν απευθείας στο Ίντερνετ και τα θύματα ήταν ζευγάρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις άνδρες εγκατέστησαν τις μικροσκοπικές κάμερες, με φακό διαμέτρου ενός χιλιοστού, σε 42 δωμάτια συνολικά 30 μοτέλ. Αυτοί είχαν κρύψει τις κάμερες σε σεσουάρ, πρίζες στους τοίχους και στις τηλεοράσεις.

Οι εικόνες από τα ζευγάρια μεταδίδονταν απευθείας όλο το 24ωρο από ένα site με 4.000 συνδρομητές από κεντρικό υπολογιστή στο εξωτερικό.

Ορισμένοι συνδρομητές κατέβαλλαν εξάλλου μηνιαίως συμπληρωματικό ποσό 50.000 γουόν (περίπου 40 ευρώ) για να έχουν πρόσβαση σε “αποκλειστικό” περιεχόμενο, δηλαδή σε επιλεγμένα αποσπάσματα από τις απαγορευμένες βιντεοσκοπήσεις.

Περισσότερα από 800 ζευγάρια παρουσιάζονται στις εικόνες αυτές που βιντεοσκοπούνταν για τρεις μήνες, η πλειονότητα των οποίων την ώρα που έκανε σεξ, διευκρίνισε η αστυνομία. “Περίπου το 50% από τα 1.600 θύματα είναι άνδρες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο AFP.

Η συμμορία είχε συγκεντρώσει επτά εκατομμύρια γουόν (περίπου 5.445 ευρώ). Οι δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί, ενώ οι άλλοι δύο αποτελούν το αντικείμενο έρευνας.

Το 2017 περισσότεροι από 5.400 άνθρωποι που ήταν ύποπτοι για τη χρήση κρυφών καμερών είχαν συλληφθεί στη Νότια Κορέα, αλλά μόνον το 2% από αυτούς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Χιλιάδες γυναίκες διαδήλωσαν εξάλλου πολλές φορές κατά του φαινομένου αυτού των κρυφών καμερών στη διάρκεια της περσινής χρονιάς στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος #MeToo που στρέφεται ενάντια στη βία που ασκείται στις γυναίκες.

Στη Νότια Κορέα, τα μοτέλ προσφέρουν μια λιγότερο ακριβή εναλλακτική λύση σε αυτούς που ταξιδεύουν, αλλά προτιμώνται και από τα ζευγάρια που θέλουν να αποφύγουν τα βλέμματα των γονέων και εν γένει της οικογένειάς τους.

Ως εκ τούτου συνδέονται εδώ και χρόνια με την παράνομη πορνεία και την εγκληματικότητα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις