Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξαδέρφια το έσκασαν από τη φυλακή και… υποσχέθηκαν να ξαναγυρίσουν μόλις λύσουν τα οικογενειακά τους

Ξαδέρφια το έσκασαν από τη φυλακή και… υποσχέθηκαν να ξαναγυρίσουν μόλις λύσουν τα οικογενειακά τους

Το έσκασαν από την φυλακή και… υποσχέθηκαν να γυρίσουν μόλις έλυναν ένα οικογενειακό πρόβλημα. Δυο κρατούμενοι που είχαν αποδράσει πριν από 15 ημέρες από την φυλακής της Ρώμης, είχαν υποσχεθεί πως θα επέστρεφαν πίσω μόλις διευθετούσαν ένα οικογενειακό πρόβλημα.

Οι δυο άντρες συνελήφθησαν σήμερα σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης που τόνισε πως “ο Ντάβαντ Ζουκάνοβιτς και ο Λιλ Αχμέτοβιτς, οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την 3η Ιουνίου από τη φυλακή Rebibbia συνελήφθησαν στην επαρχία Πίζα», στην Τοσκάνη.

Τα δύο ξαδέλφια Ρομά είχαν αφήσει ένα σημείωμα, όταν δραπέτευσαν, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

Μάλιστα στο σημείωμα έλεγαν πως τα παιδιά τους βρίσκονταν σε δύσκολη θέση καθώς είχαν εμπλακεί σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και έπρεπε να δραπετεύουν για να τα προστατεύσουν.

Τα δυο ξαδέρφια, τα οποία είχαν καταδικαστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και απάτη, θα αποφυλακιστούν το 2029 και είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν «το συντομότερο δυνατόν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις