Κόσμος

Ξανά… κλασική! Το στήθος της “χορεύει” Μπετόβεν για τον Άγιο Βαλεντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

She's back! Το κορίτσι αυτό αποδεικνύει ότι έχει κλασική παιδεία. Μετά από ένα... διάλειμμα για τις ανάγκες των Χριστουγέννων, επιστρέφει αφήνοντας τον Μότσαρτ και καταπιάνοντας τον Μπετόβεν για τις ανάγκες της... χορογραφίας.

Πλέον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την Sara X, αφού η ίδια φροντίζει να μας θυίζει σε κάθε ευκαιρία την πληθωρική παρουσία της.

Για όσους τυχαίνει να μην την γνωρίζουν, πρόκειται για ένα μοντέλο από το Λας Βέγκας, που έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν αποφάσισε να ανεβάσει στο youtube ένα βίντεο στο οποίο υπό τους ήχους της “Μικρής Νυχτερινής Μουσικής” (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ, χόρευε ρυθμικά με το στήθος της.

Από τότε και τι δεν έγινε. Την απείλησαν για την ζωή της, ανέβασε νέο βίντεο με πανομοιότυπο περιεχόμενο, μόνο που αυτή την φορά είχε και… παρτενέρ που ακολουθούσε πιστά τα βήματά της, ενώ επέστρεψε και τα περασμένα Χριστούγεννα με τους ήχους του jingle bells να συνοδεύουν την -πολύ απλή- χορογραφία.

Θα άφηνε την ημέρα των ερωτευμένων να περάσει ανεκμετάλλευτη; Όχι είναι η απάντηση, γι’ αυτό η Sara X “χτυπάει” ξανά με βίντεο αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο. Με στροφή και… επιστροφή στην κλασική μουσική, αφού αυτή την φορά έχει επιλέξει ίσως την δημοφιλέστερη σύνθεση του μεγάλου Γερμανού συνθέτη Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, “Für Elise”.

Σε ένα σκηνικό γεμάτο καρδούλες, η ίδια μπαίνει στο πλάνο κρατώντας το τόξο με τα βέλη του έρωτα πριν το πετάξει και αρχίσει την… παράστασή της.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS