Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ξεγυμνώθηκε” ο σουλτάνος στο BBC! Άγριο “κράξιμο” στον… ανήμπορο Ερντογάν [vid]

Ερντογάν

Χαμός γίνεται στα social media με τη συνέντευξη που έδωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο BBC. Οι χρήστες σχολιάζουν κυρίως τη στιγμή που ο “σουλτάνος” έγινε έξαλλος με ερώτηση της δημοσιογράφου Ζεινάμπ Μπαντάουι.

Όταν η δημοσιογράφος του BBC του επεσήμανε τις ανησυχίες του Ανώτατου Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ζεΐντ Ραάντ αλ Χουσεΐν, για την αυξανόμενη καταστολή στην Τουρκία εν όψει των πρόωρων εκλογών, ο Ερντογάν έγινε έξω φρενών.
Και απάντησε: «Μη με κάνετε να γελάω! Οι άνθρωποι, στους οποίους αναφέρεστε, είναι προκατειλημμένοι. Στην Τουρκία έχουμε τις κάλπες. Διεθνείς παρατηρητές θα έρθουν να παρακολουθήσουν την διαδικασία και καλούμε και άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο. Οι πολίτες θα ψηφίζουν παρουσία όλων αυτών των παρατηρητών. Όταν θα καταμετρηθούν οι ψήφοι, θα δούμε ποιός θα είναι ο νικητής. Αν νικήσουμε ξανά, όλοι θα πρέπει να σεβαστούν το αποτέλεσμα. Αν δεν νικήσουμε, θα το σεβαστούμε κι αυτό. Τόσο απλά είναι τα πράγματα».

Δείτε την στιγμή που ο Ερντογάν εξοργίζεται με την ερώτηση της δημοσιογράφου

Τόσο στο YouTube, όσο και στο Twitter, οι χρήστες “κράζουν” τον Ερντογάν, που έδειξε να τα… χάνει.

“Στη χώρα μας δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι που να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις”, “έτσι γίνεται το πρόσωπο του Ερντογάν όταν ακούει δύσκολες ερωτήσεις”, “το γεγονός ότι δεν μπορεί να απαντήσει, αποδεικνύει τα ψέματά του”, “όσοι του κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, τους κατηγορεί ότι είναι υποστηρικτές του Γκιουλέν. Ήθελε τόσο πολύ να την κατηγορήσει, αλλά δεν μπορούσε γιατί είναι ξένη. Θα έπρεπε να πεθαίνει μέσα του”, “πρώτη φορά τον βλέπω να τα χάνει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει απαντήσεις”, είναι κάποια ενδεικτικά σχόλια.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις