Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ξεκληρίστηκε οικογένεια ομογενούς στο Νιού Τζέρσεϊ! Τους σκότωσαν και έκαψαν την έπαυλη

Ξεκληρίστηκε οικογένεια ομογενούς στο Νιού Τζέρσεϊ! Τους σκότωσαν και έκαψαν την έπαυλη
Στα αριστερά η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, δεξιά ο Πολ Κανέιρο

– Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά μέσα στην έπαυλη, που κάηκε την περασμένη Τετάρτη
– Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και μητέρα έχει ελληνική καταγωγή
– Ύποπτος για την δολοφονία τους, ο αδερφός του ιδιοκτήτη

Ελληνικής καταγωγής είναι η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), η οποία δολοφονήθηκε μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, στην έπαυλη τους στο Νιού Τζέρσεϊ, που κάηκε την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα μέλη της οικογένειας, σκοτώθηκαν πριν το σπίτι παραδοθεί στις φλόγες. «Εκτιμούμε ότι αυτή η οικογένεια, με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκε», δήλωσε ο εισαγγελέας της Monmouth County, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε (Jesse), 11 ετών (μαθητής της 5ης τάξης) και Σοφία (Sophia), 8 ετών, που πήγαινε στην 3 τάξη στο Conover Road Elementary School.

Τα πτώματα της ομογενούς και των παιδιών είχαν άσχημα εγκαύματα. Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα τα αίτια θανάτου. Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού. Ωστόσο, η σορός του Κιθ Κανέιρο ήταν εκτός της έπαυλης και έφερε πληγές από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Ύποπτος ο αδερφός του ιδιοκτήτη

Στο στόχαστρο των Αρχών για τις δολοφονίες βρίσκεται ο αδερφός του ιδιοκτήτη, Πολ Κανέιρο. Κι αυτό, διότι συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, λιγότερο από 8 ώρες αφού έγινε γνωστή η πυρκαγιά που κατέστρεψε την έπαυλη του αδερφού του, 80 μίλια μακριά.
Ο εισαγγελέας δεν μπορούσε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να αρνηθεί ότι ο Πολ Κανέιρο είναι ύποπτος για τους θανάτους.

Ο Πολ Κανέιρο

Δεν ήταν επίσης σαφές αν ο Πολ Κανέιρο είχε προσλάβει δικηγόρο. Κατηγορήθηκε για σοβαρό εμπρησμό και προγραμματίστηκε να καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου την επόμενη Τετάρτη.
Τα μέλη της οικογένειας του Κιθ Κανέιρο ήταν θύματα «ανθρωποκτονικής βίας», ανέφερε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν στοιχεία αυτοκτονίας.

Με πληροφορίες από ekirikas, New York Times

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις