Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε πυρκαγιά! Νεκρός ο πατέρας και η 8χρονη κόρη

Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε πυρκαγιά! Νεκρός ο πατέρας και η 8χρονη κόρη

Τραγικό θάνατο είχαν η 8χρονη Kiera και ο πατέρας της Andrew μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας. Με μικροτραυματισμούς σώθηκαν η γυναίκα του Sara και η 13χρονη κόρη τους Mia.

Οικογένεια και φίλοι απέτισαν φόρο τιμής στον 42χρονο Andrew Broadhead και την 8χρονη Kiera που πέθαναν από τη φωτιά στο σπίτι τους λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους από οικογενειακές διακοπές. “Είναι σοκ. Ήταν πολύ δύκολο να ακούμε τα νέα ενώ είμαστε εξωτερικό. Χάσαμε έναν γιο και μία εγγονή”, δήλωσαν οι 68χρονοι γονείς του Andrew, Alan και Jean που έλειπαν διακοπές στην Ισπανία.

“Ο Andy ήταν υπέροχος τύπος. Δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερο φίλο. Αν το αυτοκίνητό σου χάλαγε 500 μίλια μακριά και σε ήξερε, θα ερχόταν με τα πόδια να βοηθήσει. Ήταν φανταστικός πατέρας και φρόντιζε την οικογένειά του. Οι δύο κόρες τους ήταν αξιολάτρευτες, στοργικές και ευχάριστες. Η Kiera ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Ο πατέρας της θυσιάστηκε στην προσπάθειά του να τη σώσει. Δεν τα κατέφεραν. Από ό,τι κατάλαβα, ο Andrew και η Kiera παγιδεύτηκαν στο σπίτι, ενώ η Sara με τη Mia κατάφεραν να ξεφύγουν.”, δήλωσε ο οικογενειακός φίλος Graham Morton.

Η οικογένεια είχε επιστρέψει στο σπίτι την Τρίτη από οικογενειακές διακοπές, με τη φωτιά να ξεσπά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος από τον οποίο ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε