Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεμπρόστιασμα! Τα πρόσωπα του σκανδάλου και οι… “αγκαλιές” με τον Τραμπ [vid]

Ξεμπρόστιασμα! Τα πρόσωπα του σκανδάλου και οι… “αγκαλιές” με τον Τραμπ [vid]

Πολλές φορές έχει πει ότι ποτέ δεν είχε σχέση με τα πρόσωπα που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο σκάνδαλο με τη φημολογούμενη εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές. Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως είχε. Γιατί δεν είναι μόνο ο γιος του ή άλλοι συνεργάτες του που είχαν επαφές με άτομα που σχετίζονταν με τη Ρωσία. Ήταν και ο ίδιος.

Ίσως το CNN να του… τη “φύλαγε”. Όπως κι αν έχει, λίγες μέρες μετά το νέο σκάνδαλο πως ο γιός του προέδρου των ΗΠΑ είχε δεχτεί να συναντήσει Ρωσίδα δικηγόρο με “άκρες” στο Κρεμλίνο για να του αποκαλύψει… βρώμικα μυστικά της Χίλαρι Κλίντον, έρχεται στο φως ένα video ντοκουμέντο από το 2013 με τον Τραμπ να γελά, να δειπνεί και να συναγελάζεται με τους πρωταγωνιστές του τελευταίου… επεισοδίου που ονομάζεται “ρωσικό σκάνδαλο” και εμπλοκή της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές μέσω… Τραμπ και σια.

15 Ιουνίου 2013, Λας Βέγκας, παραμονή των καλλιστείων για τη Μις Αμερική. Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται στο video ντουκουμέντο να παρακάθεται σε δείπνο με μια ρωσική οικογένεια που έχει καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν, ο οποίοι κατέληξαν να συνεργαστούν με τον Τραμπ. Είναι η οικογένεια Αγκαλάροφ. Ο Αράς Αγκαλάροφ είναι Ρώσος ολιγάρχης και στενός φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Παρών είναι και ο γιος του Εμίν, τραγουδιστής.

Click4more: Αμαρτίαι… τέκνων παιδεύουσι Τραμπ! Μπορεί να τον “ρίξει” ο ίδιος του ο γιος με το σκάνδαλο μεγατόνων;

Επίσης, στο video φαίνεται και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ρομπ Γκόλντστοουν, ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 2016 έστειλε στον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ τα emails, στα οποία ανέφερε ότι σε συνάντηση «κορυφαίου εισαγγελέα στη Ρωσία» και του Αράς Αγκαλάροφ προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία για τη Χίλαρι Κλίντον. Στη συνέχεια, ο Γκόλντστοουν προθυμοποιήθηκε να κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού ανάμεσα στον Τραμπ τζούνιορ και τον Εμίν Αγκαλάροφ, τον οποίο ο Βρετανός εκπροσωπεί, προκειμένου να συζητήσουν τις αποκαλύψεις.

Το video, όπως με έμφαση τονίζει φυσικά το CNN, ρίχνει φως στις στενές σχέσεις ανάμεσα στον Τραμπ και την οικογένεια Αγκαλάροφ. Οι δυο πλευρές, άλλωστε, υπέγραψαν το 2013 συμφωνία εκατομμυρίων για να διοργανωθούν τα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιο εκείνης της χρονιάς, στη Μόσχα.

Την ημέρα που τραβήχτηκε το video που αποκαλύπτει το CNN, ο Τραμπ επρόκειτο να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία. Και φυσικά πλέκει το εγκώμιο των νεών συνεταίρων του. Μιλάει για τους πιο ισχυρούς και πλούσιους ανθρώπους στη Ρωσία και εκφράζει την ελπίδα να ενισχυθούν οι σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας. Σε άλλο σημείο, έχει σύντομη συζήτηση με τον Γκόλντστοουν και πριν από το δείπνο ο Εμίν Αγκαλάροφ του συστήνει τη μητέρα και την αδερφή του, με τον Τραμπ να μην κρύβει τον θαυμασμό του με τον… γνωστό του τρόπο!

«Ουάου, κοίτα εδώ! Τώρα είμαι χαρούμενος που θα δειπνήσουμε μαζί. Τι όμορφη μητέρα που έχεις! Λοιπόν, παράγετε όμορφα πράγματα, σωστά. Όμορφα πράγματα», λέει ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δείτε το video του CNN

Πηγή: CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε