Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξεμπροστιάζει τον Μάικλ Ντάγκλας: «Αυνανίστηκε μπροστά μου – Καυχιόταν για απιστίες»

Ξεμπροστιάζει τον Μάικλ Ντάγκλας: «Αυνανίστηκε μπροστά μου – Καυχιόταν για απιστίες»

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Μάικλ Ντάγκλας, πρώην βοηθός του λύνει τη σιωπή της και τον καταγγέλλει για παρενόχληση.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είναι από τους τελευταίους ηθοποιούς που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπάλληλό του.

Υποστηρίζει ότι αυνανίστηκε μπροστά της, χρησιμοποιούσε βρώμικη γλώσσα και καυχιόταν πως απατούσε τη γυναίκα του.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Susan Braudy δήλωσε ότι την περίοδο που εργαζόταν στην Stonebridge Productions του Μάικλ Ντάγκλας, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ήταν δυσάρεστα και εχθρικά.

Αυτό, όπως αναφέρει, επειδή ο Μάικλ Ντάγκλας μιλούσε βρώμικα με σεξουαλικά υπονοούμενα. Στη διάρκεια συζήτησης ενός σεναρίου στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, ο Μάικλ Ντάγκλας γλίστρησε από την καρέκλα που καθόταν στο πάτωμα, ξεκούμπωσε το φερμουάρ του και άρχισε να αυνανίζεται.

Ταπεινωμένη από τον Μάικλ Ντάγκλας

“Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έσπασε η φωνή του και μου φάνηκε ότι είχε οργασμό. Δεν είπα τίποτα. Είχα μείνει άφωνη που δεν διαλύθηκα παρά το γεγονός πως ένιωσα ταπεινωμένη”.

Έφυγε από το διαμέρισμά του με δάκρυα στα μάτια. “Κατάλαβα πως σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει επειδή ήταν τόσο πιο ισχυρός από μένα. Ο Μάικλ Ντάγκλας έτρεξε ξυπόλητος στο ασανσέρ, κουμπώνοντας το παντελόνι του και βάζοντας τη ζώνη του. “Σε ευχαριστώ. Είσαι καλή. Με βοήθησες. Σε ευχαριστώ”.

Θυμάται τον πρώην εργοδότη της να της κάνει απαράδεκτες παρατηρήσεις για την εμφάνισή της. Σχολίαζε τόσο πολύ την εμφάνισή της που άρχισε να φορά μόνο μαύρα. Δεν είχε μάλιστα πρόβλημα να καυχηθεί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του, αποκαλύπτοντας πως φλέρταρε με την Kathleen Turner.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις