Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεσάλωσε η Μαλία Ομπάμα! Την πήραν σηκωτή από συναυλία! [vid]

Ξεσάλωσε η Μαλία Ομπάμα! Την πήραν σηκωτή από συναυλία! [vid]

Μια ακόμα φορά που η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μαλία Ομπάμα βρίσκεται στο προσκήνιο για την ξέφρενη διασκέδασή της.

Η κόρη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα ξεσάλωσε στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza. Μέχρι που τελικά οι άντρες ασφαλείας απομάκρυναν τη Μαλία Ομπάμα με καρτ του γκολφ. Φρόντισαν ουσιαστικά να την κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η 19χρονη Μαλία Ομπάμα πήγε με φίλους της στο σετ των Killers και τα έδωσε όλα. Απαθανατίστηκε μάλιστα να χτυπιέται κάτω στους ήχους της μουσικής.

Βρισκόταν στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της συναυλίας. Ωστόσο κάποια στιγμή αναμείχθηκε με τον υπόλοιπο κόσμο, δείχνοντας να διασκεδάζει με την ψυχή της.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε να κάθεται λίγο ζαλισμένη μέσα σε ένα καρτ του γκολφ. Την είχαν απομακρύνει οι άντρες ασφαλείας από το πλήθος έξω από το Grant Park. Δεν υπάρχουν όμως στοιχεία που να δείχνουν ότι η Μαλία Ομπάμα έπινε στη συναυλία. Κάτι που δεν επιτρέπεται στην ηλικία της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 21 της χρόνια.

Η Μαλία Ομπάμα και το χαμένο iPhone!

Πάνω όμως στον ξέφρενο χορό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η Μαλία Ομπάμα έχασε το iPhone της. Πήγε μάλιστα σε κατάστημα της Apple για να αγοράσει άλλο, συνοδευόμενη από πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών.

“Η Μαλία μπήκε στο κατάστημα της Apple για να πάρει ένα καινούριο iPhone. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως θα περίμενε. Το προσωπικό δεν μπορούσε να τη βοηθήσει άμεσα επειδή δεν είχε το Apple ID ή τον κωδικό πρόσβασης για το τηλέφωνο που έχασε. Και αυτό επειδή είχε τεθεί σε λειτουργία από τον Λευκό Οίκο”.

Σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό την εμπειρία της από το μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza. Η Μαλία Ομπάμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της μετά τον Λευκό Οίκο. Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει να παρακολουθεί μαθήματα στο Χάρβαρντ. Μέχρι τότε έχει χρόνο να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εφηβεία της.

Πηγή: Mirror

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις