Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ξεσπά ο μπάτλερ της Νταϊάνα για τα όργια στο σκάφος της βασίλισσας!

Ξεσπά ο μπάτλερ της Νταϊάνα για τα όργια στο σκάφος της βασίλισσας!

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη για πάρτι οργίων στο σκάφος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο άλλοτε μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα ξεσπά διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται και έχουν βάλει φωτιά στο παλάτι.

Ο 58χρονος που επιβεβαίωσε ότι είναι γκέι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα φέρεται να εμφανίστηκε πρόθυμος να μοιραστεί τις λεπτομέρειες του σκανδάλου. ο εκπρόσωπός του Adam Muddle ισχυρίστηκε πως η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε για τη συμμετοχή του πρώην μπάτλερ στο πάρτι οργίων στο σκάφος της και τον επέπληξε για αυτό.

“Θέλει να μιλήσει για το σκάνδαλο που έγινε στο Royal Yacht Britannia. Μέλη του ναυτικού είχαν απολυθεί επειδή τους έπιασαν σε πάρτι οργίων. Ο Paul ήταν εκεί αλλά δεν συνελήφθη ούτε υποβλήθηκε σε ποινικές διώξεις επειδή ήταν το δεξί χέρι της βασίλισσας”, τόνισε ο εκπρόσωπός του στη The Sun.

“Πιστεύεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τον τράβηξε απόμερα και του είπε πόσο απογοητευμένη ήταν και πως πρέπει να πάρει τον σωστό δρόμο, να βρει ένα όμορφο κορίτσι και να παντρευτεί”, συμπλήρωσε.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις που έβαλαν φωτιά στο παλάτι, ο Paul διαψεύδει κατηγορηματικά την ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας. “Θα ήθελα να αποστασιοποιηθώ από τη διαρροή που αποδίδεται στον εκπρόσωπό μου. Θα επανεξετάσω πώς και γιατί αυτό πέρασε εν αγνοία μου. Θα ήθελα οι άνθρωποι να με κρίνουν βάσει των λεγομένων μου και όχι βάσει αυτών που ίσως ήλπιζε κάποιος να έλεγα. Δεν εξουσιοδότησα τον ατζέντη μου να πει τίποτα από αυτά. Οποιαδήποτε συζήτηση πάνω σε αυτό το ζήτημα είναι μόνο ανάμεσα σε αυτόν και την εφημερίδα αλλά ο τίτλος μου αποδίδει λόγια που αρνούμαι”.

Πηγή: Express

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε