Κόσμος

Ξινή του βγήκε η κακόγουστη φάρσα σε αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι αστυνομικοί συνέλαβαν υπό την απειλή όπλου έναν 29χρονο Βρετανό σήμερα στο αεροδρόμιο Σίπολ του Άμστερνταμ αφού φώναξε αρκετές φορές ότι είχε μια βόμβα.

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα βάσει της ολλανδικής νομοθεσίας, δεν είχε στην πραγματικότητα βόμβα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ολλανδικής συνοριακής αστυνομίας Έρικ Φερμόιλεν. Πρόσθεσε πως ο άνδρας ανακρίνεται για να διαπιστωθούν τα κίνητρά του.

Η διατύπωση ψευδούς απειλής για βόμβα αποτελεί ποινικό αδίκημα στην Ολλανδία και ο άνδρας θα αντιμετωπίσει κατηγορίες αφού παραπεμφθεί σε εισαγγελέα, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Μία από τις τρεις αίθουσες αναχωρήσεων του αεροδρομίου εκκενώθηκε για περίπου 30 λεπτά μετά το επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 8 π.μ. (τοπική ώρα, 09:00 ώρα Ελλάδας).
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου "ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί"
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 25