Κόσμος

Ξύλο στην τουρκική Βουλή για την επιχείρηση στο Αφρίν! Τραυματίστηκαν δύο βουλευτές

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν ξανά στην τουρκική Βουλή, με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια. Μάλιστα, δύο βουλευτές τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

Στην τουρκική Βουλή ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για την επιχείρηση στο Αφρίν της Συρίας. Τα… αίματα άναψαν, όταν ο βουλευτής του φιλοκουρδικού HDP, Μαχμούτ Τογρούλ, απαίτησε τον τερματισμό της επιχείρησης στην Αφρίν, καταθέτοντας στοιχεία από την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για θανάτους αμάχων.

Η βουλευτής του AKP, Λεϊλά Σαχίν Ουστά άρχισε να του φωνάζει πως “αυτοί οι στρατιώτες πολεμούν για την πατρίδα τους. Οι άμαχοι σκοτώνονται από το δικό σας ΡΚΚ. Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα!”.

Τότε, η κατάσταση ξέφυγε, βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια, άρχισαν να πέφτουν μπουνιές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο Τογρούλ και ο -επίσης βουλευτής του HDP- Μουσλίμ Ντογάν.

Πηγή: Hurriyet

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λος Άντζελες - Τουλάχιστον οι 28 τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση
Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο στο Ανατολικό Χόλιγουντ όπου τρεις άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έξι σε σοβαρή κατάσταση
Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στο Λος Άντζελες
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες