Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κτήνη! Είχαν κλεισμένη την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί και την βασάνισαν μέχρι θανάτου

Κτήνη! Είχαν κλεισμένη την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί και την βασάνισαν μέχρι θανάτου

Μια ιστορία που σοκάρει εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ με πρωταγωνιστές μια ολόκληρη οικογένεια που είχε τα παιδιά της σκλάβους και τα βασάνιζε. Όλα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή κοντά στην Σαβάνα της Τζόρτζια.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και τα όσα ακούστηκαν είναι τουλάχιστον σοκαριστικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην δίκη, οι σατανικοί γονείς δυο παιδιών τα βασάνισαν μέχρι θανάτου με την βοήθεια και άλλων συγγενών τους. Ειδικά για την 14χρονη Μαίρη αποκαλύφθηκε ότι την είχαν κλεισμένη σε ένα κλουβί και την τάιζαν με αποφάγια ενώ την χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβα. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε στις 20 Δεκεμβρίου θαμμένο κοντά στο τροχόσπιτο της οικογένειας.

Η αστυνομία ανακάλυψε και το πτώμα του αδερφού της Ελγουιν τζούνιορ ο οποίος ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος από την Μαίρη.

Και τα δυο παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο και η οικογένεια υποστήριζε ότι έκαναν καθήματα κατ’ οίκον και γι’  αυτό δεν τα αναζήτησε κανείς.

Τώρα, πέντε μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Πρόκειται για τους γονείς των παιδιών, τον θείο τους, την γιαγιά και τον φίλο της γιαγιάς.

Ο πατέρας της άτυχης Μαίρης

Ένας από τους αστυνομικούς που ασχολείτο με την υπόθεση είπε ότι η Μαίρη ζούσε συνέχει στο κλουβί. Την είχαν δεμένη και την χτυπούσαν άγρια. Ήταν αποστεωμένη από την πείνα και οι κλειδώσεις της ήταν πρησμένες από την κακουχία και το ξύλο. Το παιδί έκανε μπάνιο μόνο όταν έσερναν το κλουβί της στο ντους και της έριχναν νερό.

Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο πατέρας της την είχε βγάλει και φωτογραφία μέσα στο κλουβί την οποία ανακάλυψαν οι αρχές. Στο φαγητό που της έδιναν φρόντιζαν να το κάνουν αδύνατο να φαγωθεί γιατί έριχναν μέσα μεγάλες ποσότητες από ξύδι ή ακόμα και βελόνες. Οι ίδιοι αμετανόητοι υποστήριξαν ότι της τα έκαναν αυτά γιατί δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού και γιατί ήταν άτακτη…

ΠΗΓΉ: The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις