Κόσμος

Κυκλοφόρησε το γυναικείο Viagra!

Η FDA, η αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων, ενέκρινε τη διάθεση στην αγορά του fibanserin, του πρώτου γυναικείου "Βιάγκρα", του ομίλου Sprout Pharmaceuticals, που προορίζεται για γυναίκες που δεν βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και οι οποίες υποφέρουν από έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η οποία είχε απορρίψει δύο φορές το φάρμακο αυτό το 2010 και το 2013, ακολούθησε εντέλει τις συστάσεις μιας συμβουλευτικής επιτροπής ειδικών που συνέστησε τον περασμένο Ιούνιο τη διάθεση του φαρμακευτικού αυτού σκευάσματος στην αγορά.

Η FDA ανέφερε πως το ροζ χαπάκι, που θα πωλείται με την εμπορική ονομασία Addyi, θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω πιστοποιημένων και ειδικά εκπαιδευμένων επαγγελματιών της υγείας και φαρμακείων λόγω των κινδύνων που συνδέονται με τη χρήση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί τους ηγέτες του Αραβικού Συνδέσμου για την πρώτη ρωσοαραβική Σύνοδο Κορυφής τον Οκτώβριο
«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η συνάντηση θα βοηθήσει στην εξεύρεση τρόπων για τη διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Μέση Ανατολή»
O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν
Αργεί πολύ η ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας - Το «ναυάγιο» των συνομιλιών, οι ελιγμοί του Πούτιν και όσα δεν συνέβησαν στην Κωνσταντινούπολη
Η συντομία και το περιορισμένο αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων έδωσαν στους αναλυτές περισσότερους λόγους να αμφιβάλλουν για το αν η Ρωσία επιθυμεί το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι 4