Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπρος – Δολοφονίες: Σε χειρόγραφα σημειώματα περιέγραψε τις πράξεις του ο 35χρονος

Κύπρος – Δολοφονίες: Σε χειρόγραφα σημειώματα περιέγραψε τις πράξεις του ο 35χρονος

Παγωμένη είναι η Κύπρος από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου serial killer.
Μέσα από 10 χειρόγραφα ο Νίκος Μεταξάς περιέγραψε τους φόνους στον ανακριτή.
Φιλιππινέζα κατήγγειλε τον «Ορέστη» για βιασμό.

Όλη η Κύπρος παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον 35χρονο Νίκο Μεταξά να πηγαίνει στον ανακριτή ατάραχος και να περιγράφει τις δολοφονίες του.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο ανακριτής της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης είπε πως ο κατηγορούμενος που εμφανίστηκε και σήμερα χωρίς δικηγόρο ζήτησε ο ίδιος και έγραψε ιδιοχείρως σε 10 σελίδες τους φόνους των επτά θυμάτων του. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρειες τις πράξεις του και τον τρόπο που αφαιρούσε την ζωή από τα θύματά του. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, πάντως, διέταξε άλλες οκτώ ημέρες την κράτηση του.

Στην επιχείριση για εντοπισμό των πτωμάτων που ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι έριξε στο νερό μέσα σε βαλίτσες, εντοπίστηκαν από ρομποτική κάμερα τελικά δύο βαλίτσες στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα κατά την σημερινή επιχείρηση, βρέθηκαν δύο αντικείμενα τα οποία ομοιάζουν με αυτά που αναζητούνταν. Ο κ. Τράγκολας είπε ότι τα μέλη της ΕΜΑΚ σηματοδότησαν τα σημεία όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα ούτως ώστε αύριο γύρω στις 10:00 να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσης προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τις βαλίτσες όπου ο ύποπτος υποστηρίζει ότι τοποθέτησε τα πτώματα.

Φιλιππινέζα κατήγγειλε τον «Ορέστη» για βιασμό

Τον βιασμό της από τον 35χρονο «Ορέστη», ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών, κατήγγειλε γυναίκα από τις Φιλιππίνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η γυναίκα ανέφερε σε κατάθεσή της ότι ο 35χρονος ίλαρχος τη βίασε πριν από δύο χρόνια, ωστόσο μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα εγκλήματά του βρήκε το θάρρος να τον καταγγείλει.

Η οικιακή βοηθός, όπως αναφέρει η εφημερίδα, πέρα από το σοκ, έχει αφόρητες τύψεις.

Αισθάνεται ενοχή που δεν προέβη νωρίτερα στην καταγγελία, θεωρώντας ότι τυχόν δίωξη του υπόπτου για τον βιασμό της, ενδεχομένως να απέτρεπε τις εξελίξεις και οι γυναίκες να γλίτωναν από τον πρόωρο και βίαιο θάνατο.

Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στα κατεχόμενα- Ψάχνουν την σύνδεση με τον «Ορέστη

Στοιχεία που συνδέουν τον λεγόμενο Ορέστη με έγκλημα που διαπράχθηκε στα κατεχόμενα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι κατοχικές αρχές.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατοχικές αρχές ζήτησαν βοήθεια από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού έχουν στοιχεία που συνδέουν τον 35χρονο ίλαρχο με την 40χρονη Dam Thi Hop από το Βιετνάμ η οποία βρέθηκε δολοφονημένη σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.


Συγκεκριμένα η σορός της 40χρονης εντοπίστηκε στις 6 Ιανουαρίου 2019 σε πλήρη αποσύνθεση, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα στις 15 Οκτωβρίου του 2017. Οι «αρχές»των κατεχομένων εκτιμούν ότι η 40χρονη δολοφονήθηκε σε προγενέστερη ημερομηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μεταξάς πέρασε στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου 2018.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις