Κόσμος

Κύπρος: «Έρχεται τσουνάμι γεωτρήσεων»

Το euronews φιλοξενεί συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της Κρατικής Εταιρείας υδρογονανθράκων Κύπρου, Πάνου Κελάμη, η οποία τιτλοφορείται «Απάντηση Κύπρου σε Ερντογάν: Θα έχουμε “τσουνάμι” γεωτρήσεων».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Κελάμης, αναφέρει στο euronews, πως εκτιμά ότι οι γεωτρήσεις αυτές θα είναι τουλάχιστον τέσσερις εντός της κυπριακής ΑΟΖ, την ώρα που στη Σαουδική Αραβία, για παράδειγμα, θα κυμαίνονται μεταξύ 14-16. «Αν συγκρίνει κανείς τα μεγέθη των δύο χωρών, καταλαβαίνει τον χαρακτηρισμό “τσουνάμι”», εξηγεί ο Π. Κελάμης.

Διαβάστε αναλυτικά στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πρόσωπο ενδιαφέροντος» και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Οι αρχές των Φιλιππίνων εξετάζουν και τον Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ μετά την καταγγελία εις βάρος του πατέρα του, με τον ίδιο να μη θεωρείται ακόμη ύποπτος
Η Μέγκαν Μαρκλ