Κόσμος

“Κύπρος και Ελλάδα συνεργάτες του Κρεμλίνου στην παραπληροφόρηση” [Χάρτης]

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης European Values, τόσο η Κύπρος, όσο και η Ελλάδα χαρακτηρίζονται ως «συνεργάτες του Κρεμλίνου» που όχι μόνο δεν καταπολεμούν τις εκστρατείες παραπληροφόρησης της ρωσικής κυβέρνησης, αλλά στον αντίποδα, με διάφορα μέσα, φαίνεται να τις υποβοηθούν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μελέτη της συγκεκριμένης ΜΚΟ στόχευε στο να διαπιστώσει ποιες Ευρωπαϊκές δημοκρατίες είναι καλύτερα θωρακισμένες έναντι στη ρωσική διασπορά ψευδών ειδήσεων οι οποία εξάλλου φέρεται να έχει εντόνως επηρεάσει και το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Δείτε και διαβάστε αναλυτικά στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα