Κόσμος

Κύπρος: Νεκρός 40χρονος Έλληνας – Κατηγορείται για τη δολοφονία του ο συγκάτοικός του

Μια υπόθεση θρίλερ ερευνούν οι Αρχές στην Κύπρο, καθώς συνελήφθη ο Ιρανός συγκάτοικος ενός 40χρονου Έλληνα και κατηγορείται για τη δολοφονία του. Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας εξετάζει το ενδεχόμενο του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η φερόμενη δολοφονία διαπράχθηκε χθες Κυριακή (6.8.2023) γύρω στις 18:50, όταν ο 40χρονος Αθανάσιος Κότσλης ανέβηκε στο διαμέρισμα που έμενε στη Λευκωσία για να πάρει κάποια πράγματα της συντρόφου του, τα οποία είχε ξεχάσει εκείνη πριν φύγουν από το σπίτι.

Επειδή δεν είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος μαζί του, χτύπησε την πόρτα ώστε να του ανοίξει ο συγκάτοικός του. Άρχισαν να ακούγονται φωνές, σύμφωνα με τους γείτονες, οι οποίοι βρήκαν τον 40χρονο να έχει πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 38χρονου Ιρανού συγκάτοικου του νεκρού. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει την έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η χρήση των αμερικανικών βάσεων θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το κοινοβούλιο» λέει η Μελόνι
Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης -το Δημοκρατικό Κόμμα και το Κίνημα Πέντε Αστέρων- ζήτησαν εγγυήσεις ότι η Ιταλία δεν θα πάρει μέρος, με κανέναν τρόπο, στις συρράξεις
Η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι κατά την πρόσφατη συνάντησή της με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Τραμπ: Πολύ αδύναμη η απάντηση του Ιράν – Την περιμέναμε και την αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά
«Συγχαρητήρια κόσμε, ώρα για ειρήνη», το νέο μήνυμα Τραμπ - Στο 41% έπεσε η δημοτικότητά του στις ΗΠΑ λόγω του φόβου από τα αντίποινα της Τεχεράνης
REUTERS
Ανανεώθηκε πριν 44 λεπτά
11