Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Κύπρος: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τη Μονή Αββακούμ – Μοναχός και γυναίκα μεταφέρουν βαρύ αντικείμενο τα μεσάνυχτα

Κύπρος: Νέο αποκαλυπτικό βίντεο από τη Μονή Αββακούμ – Μοναχός και γυναίκα μεταφέρουν βαρύ αντικείμενο τα μεσάνυχτα

Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της Μονής Αββακούμ της Κύπρου έρχεται στο «φως».

Στο νέο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Sigmalive, καταγράφονται οι κινήσεις ενός μοναχού και μίας γυναίκας μεσάνυχτα της 23ης Φεβρουαρίου, 12 ημέρες πριν ξεσπάσει το ντόμινο αποκαλύψεων γύρω από τη Μονή Αββακούμ της Κύπρου.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο και μεταδίδει το Sigmalive, oι κινήσεις και η στάση του σώματος του μοναχού και της γυναίκας, καταμαρτυρούν πως μεταφέρουν ένα αρκετά βαρύ αντικείμενο, που θυμίζει χρηματοκιβώτιο.

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, πέφτει στο έδαφος το λευκό πανί, με το οποίο ήταν σκεπασμένο το αντικείμενο, και τα δύο πρόσωπα σταματούν για να το κρατήσουν καλύτερα να μην τους πέσει. Διασχίζουν το πλακόστρωτο δίπλα από το εκκλησάκι της Μονής και χάνονται στο βάθος.

Στη συνέχεια, και από διαφορετική λήψη, τα δύο αυτά πρόσωπα, κρατώντας πάντα το βαρύ αντικείμενο προχωρούν, αλλά χάνουν κάποια στιγμή την ισορροπία τους και καταβάλλοντας προσπάθεια ξαναβρίσκουν τον βηματισμό τους.

Στις 12 και 16, ένα λεπτό αργότερα δηλαδή, και πάλι από διαφορετική λήψη του κλειστού κυκλώματος, φαίνεται να προσεγγίζει το σημείο ένα όχημα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται το πίσω μέρος ενός μαύρου οχήματος τύπου βαν, το οποίο κινείται στο στενό δρομάκι με την όπισθεν.

Έπειτα, καταγράφεται η φιγούρα ενός μοναχού να κατευθύνεται προς το σημείο που μόλις κάποια δευτερόλεπτα προηγουμένως διακρινόταν το όχημα. Ο μοναχός περνά με γρήγορο βηματισμό από το σημείο και χάνεται. Το βαν επανεμφανίζεταινα διασχίζει το στενό δρομάκι της Μονής και φτάνει πολύ κοντά στο εκκλησάκι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις