Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Κύπρος – “Ορέστης”: Ακόμη ένα θύμα μέσα σε βαλίτσα στη λίμνη του θανάτου!

Κύπρος – “Ορέστης”: Ακόμη ένα θύμα μέσα σε βαλίτσα στη λίμνη του θανάτου!
Intime News

Άλλο ένα πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου στην υπόθεση – θρίλερ στην οποία πρωταγωνιστεί ο περιβόητος “Ορέστης”.

Το πτώμα πιστεύεται ότι ανήκει στο 5ο θύμα που σκότωσε ο κατά συρροήν 35χρονος δολοφόνος “Ορέστης” ο οποίος επί σχεδόν τρία χρόνια δολοφονούσε αλλοδαπές γυναίκες.

Οι αρχές είχαν ανασύρει νωρίτερα μία δεύτερη βαλίτσα από τον βυθό της λίμνης Κοκκινοπεζούλα, γνωστής και ως Κόκκινης Λίμνης, κατά την επιχείρηση αναζήτησης των πτωμάτων που πιστεύεται ότι ανήκουν στα θύματα του μανιακού δράστη στο χωριό Μιτσερό.

Οι δύτες ανέσυραν το πτώμα από τη λίμνη δυτικά της Λευκωσίας, στην ίδια περιοχή όπου είχε βρεθεί πριν από μία εβδομάδα η σορός μίας γυναίκας μέσα σε βαλίτσα.

“Το πτώμα είναι σε αποσύνθεση και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για περαιτέρω εξέταση από τους ιατροδικαστές”, δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της κυπριακής αστυνομίας.

Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5.5.2019) ανήκει σε παιδί.

Το πρωί της Δευτέρας (6.5.2019) θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη.

“Ορέστης”: Θρίλερ χωρίς τέλος

Τις ανακοινώσεις για το νέο μακάβριο εύρημα από τη λίμνη του θανάτου έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης. Την επί τόπου εξέταση έκαναν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Στο μεταξύ, ο κ. Αγγελίδης ανακοίνωσε ότι ο «Ορέστης», που νωρίτερα εμφανίστηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα παραμείνει προφυλακισμένος για τουλάχιστον οκτώ μέρες ακόμα, αφού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας περιέγραψε πως οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό της δεύτερης βαλίτσας. «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το σύστημα Sonar, είχε σαρώσει όλη την έκταση της λίμνης. Στις πέντε το πρωί σήμερα είχαμε τα αποτελέσματα. Ο αναλυτής και χειριστής του Sonar μας υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς, δίνοντας μας προτεραιότητα. Με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας, προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε πρόκειται για βαλίτσα στην οποία υπήρχε μία σορός«.

Gepostet von Reporter am Sonntag, 5. Mai 2019

Σοκάρει ο “Ορέστης”: “Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι…”!

Με προκλητικά λόγια που σοκάρουν απευθύνεται ο serial killer της Κύπρου στους αξιωματικούς της αστυνομίας για τη φρίκη και το θάνατο που σκόρπισε.

“Εσείς θα βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι”, τους είπε.

Όταν τη Μεγάλη Πέμπτη (25.4.2019) είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για την ανανέωση της διαταγής κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και τους είπε: “Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι”.

Πράγματι από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με υποδείξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες του θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.

Με πληροφορίες από reporter.com.cycyprustimes.com και realnews

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις