Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπρος – “Ορέστης”: Πτώμα και στη δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος – “Ορέστης”: Πτώμα και στη δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Ακόμη ένα μακάβριο εύρημα στη Κόκκινη Λίμνη.
Πτώμα σε αποσύνθεση και στη δεύτερη βαλίτσα που βγήκε από τον βυθό.
Φορούσε ρούχα, εκτιμάται πως ανήκει στην 8χρονη Έλενα Νατάλια Μπρουνέα.
Κυνικός ξανά ο “Ορέστης”, παρατάθηκε η κράτησή του για άλλες οκτώ μέρες.

Πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης “έκρυβε” και η δεύτερη βαλίτσα που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (05.05.2019) από το βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ειπωθεί σε ποιο από τα θύματα του serial killer Νίκου Μεταξά ανήκει η νέα σορός. Η εκτίμηση είναι πως είτε ανήκει στην 8χρονη κόρη της άτυχης Μπουνέα είτε 29χρονη Μαρικάρ, τις οποίες ο “Ορέστης” έχει υποστηρίξει πως δολοφόνησε.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, πληροφορίες αναφέρουν το θύμα έφερε ρούχα και δεν ήταν γυμνό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να πρόκειται για το οκτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο ήταν σε πλήρη αποσύνθεση.

Τις ανακοινώσεις για το νέο μακάβριο εύρημα από τη λίμνη του θανάτου έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης. Μετά την επί τόπου εξέταση που έκαναν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, προκειμένου εκεί να γίνει η προσπάθεια ταυτοποίησης.

Στο μεταξύ, ο κ. Αγγελίδης ανακοίνωσε ότι ο “Ορέστης”, που νωρίτερα εμφανίστηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα παραμείνει προφυλακισμένος για τουλάχιστον οκτώ μέρες ακόμα, αφού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του.

Ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας σημείωσε ότι είναι αυξημένος ο όγκος του ανακριτικού έργου και έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις, ενώ υπολείπονται άλλες 150.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας περιέγραψε πως οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό της δεύτερης βαλίτσας. “Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το σύστημα Sonar, είχε σαρώσει όλη την έκταση της λίμνης. Στις πέντε το πρωί σήμερα είχαμε τα αποτελέσματα. Ο αναλυτής και χειριστής του Sonar μας υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς, δίνοντας μας προτεραιότητα. Με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας, προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε πρόκειται για βαλίτσα στην οποία υπήρχε μία σορός“.

Gepostet von Reporter am Sonntag, 5. Mai 2019

Με πληροφορίες από reporter.com.cy και cyprustimes.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις