Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κύπρος – Ορέστης: Στην 29χρονη Μαρικάρ ανήκε η σορός που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη

Κύπρος – Ορέστης: Στην 29χρονη Μαρικάρ ανήκε η σορός που βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη

Άλλο ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη με τα θύματα του “Ορέστη” που έχουν βρεθεί σε διάφορα σημεία να φτάνουν τα έξι. Η σορός που βρέθηκε σήμερα ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά από τις Φιλιππίνες.

Στην τρίτη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό από δύτη που βούτηξε στα θολά νερά της, βρέθηκε το πτώμα,της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε ο κατά συρροή δολοφόνος το Δεκέμβριο του 2017.

Η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.  Η αδερφή της κίνησε γη και ουρανό για να κινητοποιήσει τις Αρχές, ούτως ώστε να εντοπιστεί η αδερφή της. Τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε στους Αγίους Ομολογητές η άδεια παραμονής της.
Μετά την αποκάλυψη της φρίκης με τις κατά συρροή δολοφονίες από τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς και την παραδοχή του ότι σκότωσε την 29χρονη, ήρθαν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία όπως ότι ο ύποπτος συνομιλούσε και με φίλη του θύματος, η οποία ωστόσο δεν συναντήθηκε μαζί του. Μάλιστα ο λοχαγός της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι τη φίλη της την σκότωσαν οι κυπριακές Αρχές.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί έξι θύματα του Ορέστη. Πρόκειται για τις:

– Μαρί Ρόουζ, 38 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
– Αριάν Παλάνας, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε στις 20 Απριλίου στο φρεάτειο του μεταλλείου στο Μιτσερό.
– Κάχτα Ανού, 30 ετών από το Νεπάλ. Η σορός της εντοπίστηκε στις 25 Απριλίου σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.
– Λίβια Μπουνέα, 36 ετών από τη Ρουμανία. Η σορός της εντοπίστηκε στις 28 Απριλίου μέσα σε βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.
– Έλενα Μπουνέα, 8 ετών, από τη Ρουμανία. Κόρη της 36χρονης Λίβιας. Η σορός της εντοπίστηκε στις 5 Μαΐου, μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, επίσης στην Κόκκινη Λίμνη.
– Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών από τις Φιλιππίνες. Η σορός της εντοπίστηκε το πρωί, μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη.
Με πληροφορίες από reporter.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις