Κόσμος

Κύπρος: Πραξικόπημα μετά 40 χρόνια

50 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα του πραξικοπήματος που αποτέλεσε εκτός των άλλων και αφορμή για να εισβάλει ο τουρκικός στρατός στην Κύπρο. Μια από τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας της Κύπρου.

Με τον ήχο των σειρήνων στις 8.20 το πρωί, ώρα που εκδηλώθηκε το προδοτικό πραξικόπημα, η Κυπριακή Δημοκρατία θυμάται και καταδικάζει τη μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, 1974.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NewsIt.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με πρώην δημοσιογράφο του CNN που πήρε συνέντευξη από θύμα ληστείας που «ανέστησε» με AI
«Υπάρχουν επιζώντες από αυτό το μακελειό από τους οποίους θα μπορούσατε να πάρετε συνέντευξη και να λάβετε πραγματικές δηλώσεις και απόψεις στη θέση ενός πραγματικού μυθεύματος»
Ο Τζιμ Ακόστα (αριστερά) με το άβαταρ του Χοακίν Φίνιξ