Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κύπρος: Στο σπίτι του και ο αρχηγός της αστυνομίας λόγω “Ορέστη”;

Κύπρος: Στο σπίτι του και ο αρχηγός της αστυνομίας λόγω “Ορέστη”;

Μετά τον υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου Ιωνά Νικολάου ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας για την υπόθεση των δολοφονιών ανυπεράσπιστων γυναικών από τον 35χρονο Νίκο Μεταξά, γνωστό και ως “Ορέστη”, έρχεται η σειρά του αρχηγού της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Κύπρο ο αρχηγός της αστυνομίας δεν έχει υποβάλλει παραίτηση και πλέον οι αποφάσεις για την τύχη του θα ληφθούν από τον Πρόεδρο της χώρας.

Η συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο κράτησε σχεδόν μια ώρα. Φεύγοντας από το Προεδρικό, ο Αρχηγός Αστυνομίας ανέφερε πως ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την πολύκροτη υπόθεση των δολοφονιών από τον 35χρονο Νίκο Μεταξά. Όταν τον ρώτησαν αν έχει υποβάλει την παραίτησή του, αρκέστηκε να απαντήσει πως «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του».
Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, την παραίτησή του υπέβαλε χθες στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, τονίζοντας πως παραιτείται για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο. Ο κ. Νικολάου, υπογράμμισε πως δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τους χειρισμούς των καταγγελιών και ούτε έτυχε οποιασδήποτε ενημέρωσης γι’ αυτές από την Αστυνομία.

Δεν έχουν βρει τις άλλες δυο βαλίτσες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις