Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κύπρος: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο γυναικών – Βρέθηκαν ίχνη αίματος σε εκσκαφέα

Κύπρος: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο γυναικών – Βρέθηκαν ίχνη αίματος σε εκσκαφέα

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση δύο γυναικών στην Κύπρο με τις αρχές να θεωρούν ότι έχουν πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται για δύο γυναίκες ρωσικής καταγωγής ηλικίας 43 και 33 ετών των οποίων τα ίχνη τους έχουν χαθεί εδώ και 12 ημέρες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της Κύπρου έχει συλληφθεί ένας 32χρονος με καταγωγή από τη Συρία, ενώ αναζητείται και ένας δεύτερος άντρας, 23 ετών επίσης με Συριακή καταγωγή, που ενδέχεται να έχει σχέση με την εξαφάνιση των δύο γυναικών.

Ο 32χρονος φαίνεται να είναι ο τελευταίος που είδε τις δύο γυναίκες πριν την εξαφάνισή τους σε εξοχική κατοικία στην Αμίαντο και οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε οδήγησαν τις Αρχές σε περαιτέρω έρευνες.

«Έγιναν έρευνες με αστυνομικούς σκύλους περιμετρικά της κατοικίας χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε, ενώ από τις έρευνες που έγιναν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της κατοικίας, είχαν εντοπιστεί κάποια τεκμήρια τα οποία είχαν παραληφθεί για επιστημονικές εξετάσεις», ανέφερε ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου Κυπριακής Αστυνομίας.

Οι ειδικοί φαίνεται πως εντόπισαν ίχνη αίματος σε εκσκαφέα. Δεύτερος μάρτυρας ωστόσο ενώ παραδέχεται ότι μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό με τη θέλησή τους, υποστήριξε ότι τις επέστρεψε στο σπίτι τους την ίδια ημέρα.

«Διαπιστώθηκε ότι στον χώρο φαίνεται να διανυκτέρευσαν τόσο ο ύποπτος αλλά και οι δύο ελλείπουσες. Βάση αυτής της μαρτυρίας προχωράμε στην περαιτέρω εξέταση της σκηνής με drones και αστυνομικούς σκύλους και με μέλη της αστυνομίας της υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τις δύο ελλείπουσες ή τουλάχιστον κάποια τεκμήρια ή μαρτυρίες που θα μας οδηγήσουν στον εντοπισμό τους».

Και οι δύο γυναίκες που αναζητούνται έμεναν στη Λάρνακα ενώ είχαν φτάσει στην Κύπρο εδώ και μερικούς μόλις μήνες.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις