Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κυριάκος Αμοιρίδης: Εραστές και συνεργοί στη στυγερή δολοφονία! Ομολόγησε και η σύζυγος του πρέσβη

Κυριάκος Αμοιρίδης: Εραστές και συνεργοί στη στυγερή δολοφονία! Ομολόγησε και η σύζυγος του πρέσβη

– Είναι πιθανό να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ο Κυριάκος Αμοιρίδης
– Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία
– Πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως ομολόγησε την ενοχή της η Βραζιλιάνα σύζυγός του, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα
– Λίγο νωρίτερα είχε ομολογήσει και ο εραστής της!
– Πειθαρχικό Συμβούλιο για τον δολοφόνο του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη “χώρα του καφέ”
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα, συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως και η σύζυγός του, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ομολόγησε την ενοχή της!

Και λέμε “και” η σύζυγός του, διότι νωρίτερα είχε ομολογήσει και ο εραστής της, ο αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho.

Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου;

Τγην πληροφορία μεταδίδει η βραζιλιάνικη O Globo και αναφέρει πως μετά από πολύωρες ανακρίσεις, η Βραζιλιάνα σύζυγος του Κυριάκου Αμοιρίδη “έσπασε”, ενώ ο τρίτος εμπλεκόμενος στη δολοφονία ήταν ξάδελφος του εραστή της!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η δολοφονία έγινε στο σπίτι του πρέσβη και της συζύγου του, στην περιοχή Nova Iguaçu και φαίνεται πως δεν υπήρξαν πυροβολισμοί.

Αυτό οδηγεί τις Αρχές να θεωρούν πως ίσως ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη Βραζιλία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Όλα αυτά, φυσικά, μένει να επιβεβαιωθούν, αφού νωρίτερα, βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης είχαν αποκαλύψει την ομολογία του αστυνομικού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως πιάστηκε στα χέρια με τον Έλληνα πρέσβη και στη συνέχεια τον πυροβλόλησε.

Εδώ, πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως το τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης θεωρεί την Φρανσουάζ Αμοιρίδη τον “εγκέφαλο” της δολοφονίας και τον αστυνομικό εραστή της, τον εκτελεστή!

Πειθαρχικό Συμβούλιο για τον αστυνομικό!

Ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, Soldado Sérgio Gomes Filho, είναι 29 ετών και υπηρετεί στο σώμα από τον Απρίλιο του 2012.

Για την περίπτωσή του θα ακολουθηθεί διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου, δηλαδή παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Αυτό το όργανο θα αποφασίσει είτε να τον θέσει σε διαθεσιμότητα, είτε ακόμη και να τον απομακρύνει από το Σώμα.

Ο φερόμενος ως εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη / Φωτό: extra.globo.com

Αφού γίνουν όλες οι διαδικασίες από τις Αστυνομικές Αρχές, ο δολοφόνος του Κυριάκου Αμοιρίδη πιθανότατα θα οδηγηθεί στις φυλακές… 

“Σύννεφα” στις σχέσεις του ζευγαριού;

Παράλληλα, ο βρετανικός Guardian, μεταφέρει δηλώσεις δημοσιογράφου από τη Βραζιλία, που ονομάζεται Hildegard Angel και αναφέρει πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν μια πολύ δημοφιλής προσωπικότητα.
Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος. Ένας άνδρας του κόσμου. Συνετός, κοινωνικός, καλά πληροφορημένος. Ήθελες να επισκεφθείς την Ελλάδα όταν μιλούσες μαζί του“, λέει χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει. όμως, λέγοντας πως πολλοί δεν ήξεραν καν ότι ήταν παντρεμένος! Τονίζει συγκεκριμένα: “Στην κοινωνία του Ρίο ήταν καλεσμένος παντού και πάντα εμφανιζό΄ταν μόνος του. Ήταν σαν εργένης“.

Τι λέει η πεθερά του πρέσβη

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και δηλώσεις της πεθεράς του Κυριάκου Αμοιρίδη, δηλαδή της μητέρας της Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα.

Η Rosangela Oliveira, ανέφερε σύμφωνα με την odia.ig.com.br πως “ο Κυριάκος ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος“, συμπληρώνοντας πως κανείς στην οικογένεια δεν γνώριζε για την φημολογούμενη σχέση της κόρης της με τον 29χρονο αστυνομικό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε