Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρνακα – Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα έναν άνδρα έξω από το σχολείο, να κρατά σημειώσεις – Video

Λάρνακα – Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα έναν άνδρα έξω από το σχολείο, να κρατά σημειώσεις – Video

Έναν άνδρα που βρισκόταν σήμερα (25.09.2018) το πρωί έξω από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα, από όπου απήχθησαν τα δύο 11χρονα αγόρια, είδε ο αυτόπτης μάρτυρας, Γιώργος Βασιλείου.

Όπως είπε ο κ.Βασιλείου, είδε κάποιον άγνωστο έξω απ’ το σχολείο, στη Λάρνακα, το πρωί, γύρω στις 07.00, να κρατά σημειώσεις έξω από το σχολείο.

«Το πρωί σηκώνομαι και περπατώ γύρω απ’ το σχολείο. Γύρω στις 7.00 είδα κάποιον να περπατά σιγά σιγά με σκούρα μπλε ρούχα και λίγο παχουλός. Όταν επέστρεψα είδα κάποιον και μελετούσε κάτι και έπιανε σημειώσεις… Δεν τον είδα να μπαίνει στο σχολείο. Πρώτη φορά τον είχα δει. Δεν είδα καλά ούτε το πρόσωπό του. Φορούσε σκούρα ρούχα, μπλε, κρατούσε μια τσάντα πάνω του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ.Βασιλείου.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στο ΣΙΓΜΑ

Λάρνακα: Το χρονικό της απαγωγής

Τα δυο παιδιά είναι μαθητές στο δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Όλα έγιναν στις 07:30 το πρωί της Τρίτης. Τα δυο αγόρια πήγαν κανονικά στο σχολείο τους, άφησαν τις τσάντες τους στην τάξη και βγήκαν στο προαύλιο να παίξουν με τους συμμαθητές τους. Τότε, ένας μεσήλικας άνδρας φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει πράγματα στο αυτοκίνητό του. «Είμαι ο νέος σας δάσκαλος έρχεστε να με βοηθήσετε να μεταφέρω κάτι;», φέρεται να τους είπε. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ζήτησε βοήθεια από τα παιδιά γιατί, όπως φέρεται να είπε, είχε χτυπήσει το χέρι του.

Όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης έλειπαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει ηλικία μεταξύ 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ, περίπου 100 κιλών, με μούσι. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος, παντελόνι μακρύ σκούρο, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σεντάν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απαγωγή, πολλοί γονείς έσπευσαν στο σχολείο για να πάρουν τα παιδιά τους, τρομοκρατημένοι από τις εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: sigmalive

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις