Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λας Βέγκας: Έπιασαν τη φίλη του μακελάρη – Έφοδος στο σπίτι τους

Λας Βέγκας

Στα χέρια των αρχών η φίλη του μακελάρη στο Λας Βέγκας. Η αστυνομία τη συνέλαβε και έκανε έφοδο στο σπίτι τους μετά τη μαζική σφαγή.

Η 62χρονη Marilou Danle πιστεύεται ότι είναι Αυστραλή πολίτης με ινδονησιακή καταγωγή. Είναι συγκάτοικος ή σύντροφος του μεκελάρη που αιματοκύλισε το Λας Βέγκας. Δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής σχέση τους.

Συνελήφθη μετά το μακελειό με 50 νεκρούς και πάνω από 200 τραυματίες στο Λας Βέγκας. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία και τα στοιχεία του 64χρονου δράστη. O Stephen Paddock έπεσε νεκρός μετά από πυρά της αστυνομίας.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τον 64χρονο να πυροβολεί αδιακρίτως το κοινό υπαίθριου φεστιβάλ από τον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Mandalay Bay.

Λας Βέγκας

Χάος στο Λας Βέγκας – Έτρεχαν να σωθούν

Στο άκουσμα των πυροβολισμών επικράτησε τρόμος και χάος στον υπαίθριο συναυλιακό χώρο στο Λας Βέγκας. Χιλιάδες άνθρωποι ούρλιαζαν και άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν από τα πυρά. Οι σφαίρες έπφεταν βροχή για πάνω από 5 λεπτά.

Νωρίτερα οι αρχές καλούσαν όποιον γνωρίζει κάτι για τη Marilou Danley να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έψαχναν το σπίτι του μακελάρη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας χωρίς να έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης.

Στα τρομακτικά βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης που κάνουν τον γύρο του κόσμου φαίνεται ο κόσμος να τρέχει μέσα στον πανικό. Άλλοι έπεφταν κάτω και προσπαθούσαν να κρυφτούν και άλλοι κατέρρεαν από τα τραύματά τους.

Η Danley και ο μακελάρης ζούσαν μαζί χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν ήταν και σύντροφοι στη ζωή. Ο Paddock, σύμφωνα με τα αμερικανικά αρχεία, ζούσε σε διάρι 390,000 δολαρίων στην κοινότητα Mesquite. Ήταν 80 μίλια βορειοανατολικά του Λας Βέγκας, κοντά στα σύνορα της Αριζόνα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως είχε ζήσει στο Reno, στη Νεβάδα, την Καλιφόρνια και τη Φλόριντα. Ζούσε, σύμφωνα με τα αρχεία, σε διαμέρισμα στο Babbling Brook Court με την 62χρονη Marilou Danley.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις