Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λας Βέγκας: Ο μακελάρης σχεδίαζε χτύπημα σε συναυλία στο Σικάγο – Ήταν και η Μαλία Ομπάμα

Μαλία Ομπάμα

Ο Stephen Paddock φέρεται να σχεδίαζε να χτυπήσει στο φεστιβάλ Lollapalooza στο Σικάγο. Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Μαλία Ομπάμα.

Μετά την επίθεση με 58 νεκρούς και 489 τραυματίες στο Λας Βέγκας προκύπτει ότι ο Stephen Paddock είχε κλείσει δωμάτια με θέα στην περιοχή του φεστιβάλ Lollapalooza τον Αύγουστο. Φεστιβάλ όπου βρισκόταν και η Μαλία Ομπάμα.

Ανάμεσα στους 400.000 θεατές στο φετινό φεστιβάλ Lollapalooza ήταν και η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μαλία Ομπάμα. Ο Stephen Paddock είχε κλείσει δύο δωμάτια στο Blackstone Hotel στο Σικάγο. Απέναντι από το Grant Park όπου πραγματοποιείται από το 2005 το Lollapalooza.

Και τα δύο δωμάτια έβλεπαν στην περιοχή του φεστιβάλ και ο Paddock είχε παρόμοια θέα στο πλήθος. Όπως και από τα δωμάτια στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ country μουσικής Route 91 Harvest την Κυριακή.

Στόχο τα φεστιβάλ μουσικής – Η Μαλία Ομπάμα στο Lollapalooza

Ο Paddock, σύμφωνα με το TMZ, δεν εμφανίστηκε ποτέ για τις κρατήσεις του στο ξενοδοχείο τον Αύγουστο. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό το φεστιβάλ που φέρεται να σχεδίαζε να χτυπήσει. Είχε προσπαθήσει επίσης να κλείσει δωμάτια στο Ogden. Ξενοδοχείο που είχε θέα στο υπαίθριο φεστιβάλ Life is Beautiful που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας από τις 22 – 24 Σεπτεμβρίου.

Είχε ζητήσει συγκεκριμένες σουίτες στο Ogden και σε άλλο ξενοδοχείο. Ωστόσο δεν υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια. Ανάμεσα στα συγκροτήματα που έπαιζαν στο Life Is Beautiful ήταν οι Chance the Rapper, Muse και Lorde που έπαιζαν και στο Lollapalooza.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις