Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λας Βέγκας: Ο πατέρας του μακελάρη ήταν καταζητούμενος του FBI

Λας Βέγκας: Ο πατέρας του μακελάρη ήταν καταζητούμενος του FBI

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο αδελφός του μακελάρη του Λας Βέγκας. Ο Έρικ Πάντοκ – αδελφός του Στίβεν Πάντοκ που αιματοκύλησε το Λας Βέγκας – αποκάλυψε ότι και το παρελθόν του πατέρα τους ήταν σκοτεινό. Ο πατέρας τους ήταν ο Πάτρικ Μπέντζαμιν Πάντοκ, ο οποίος ήταν καταζητούμενος του FBI.

Για την ακρίβεια ο πατέρας του μακελάρη δεν ήταν ένας απλός καταζητούμενος αλλά ήταν από τους πιο “ποθητούς”, μιας και ήταν πολύ ψηλά στην λίστα των περισσότερο επιθυμητούς.

Ψυχοπαθής και ληστής τραπεζών

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970 ο πατέρας του ξεκίνησε την δράση του. Λήστευε τράπεζες, με την απειλή όπλων. Μετά από κάποιες ληστείες τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην φυλακή, ωστόσο, κατάφερε να δραπετεύσει.

πατέρας μακελάρη Λας Βέγκας
Φωτογραφία από Reuters

Με αυτό τον τρόπο μπήκε στην λίστα με τους πιο επιθυμητούς φυγάδες του FBI. Η αφίσα του FBI από το 1969 αναφέρει ότι ο πατέρας του μακελάρη του Λας Βέγκας είχε «διαγνωστεί ως ψυχοπαθής, και εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες τραπεζών». Επιπλέον αναγράφεται ότι «φέρεται να έχει αυτοκτονικές τάσεις και πρέπει να θεωρείται πολύ επικίνδυνος».

πατέρας μακελάρη Λας Βέγκας

Το 1978 συνελήφθη στο Όρεγκον όπου διοικούσε ένα καφέ που έπαιζαν bingo.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις