Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λας Βέγκας: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Αυτές είναι οι ιστορίες τους [pics]

Λας Βέγκας: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Αυτές είναι οι ιστορίες τους [pics]

Ένα μακελειό. Μια (ακόμα) πραγματική σφαγή αθώων. Οι ΗΠΑ θρηνούν το θάνατο 59 ανθρώπων, που σκοτώθηκαν στο Λας Βέγκας, στην πιο αιματηρή ένοπλη επίθεση στην ιστορία της χώρας.

Το Λας Βέγκας έγινε τόπος μαρτυρίου τη στιγμή που ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ αποφάσισε να οπλίσει και ανοίξει πυρ από τον 32οροφο του ξενοδοχείου Mandalay Bay.

Sonny Melton ετών 29. Denise Salmon Burditus ετών 50. Lisa Romero ετών 23. Jordan McIldoon ετών 23. Jessica Klymchuk ετών 28. Jenny Parks ετών 53. Susan Smith ετών 53.  Adrian Murfitt ετών 35. John Phippen ετών 20. Rhonda LeRocque ετών 20. Dana Gardner ετών 20. Quinton Robbins, 20 ετών 20. Sandy Casey ετών 35. Bailey Schweitzer. Angie Gomez. Carrie Barnette. Melissa Ramirez. Erick Silva. Tom Day Jr.

Τα ονόματα μερικών από τα 59 θύματα της πιο αιματηρής επίθεσης στις ΗΠΑ, μετά την 11η Σεπτεμβρίου. 59 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του 64χρονου Στίβεν Πάντον στο Λας Βέγκας.

Μια μέρα μετά το μακελειό που βυθίζει τις ΗΠΑ στο πένθος, οι ιστορίες τους έρχονται στο φως. Οι περισσότεροι αναγνωρίστηκαν από τις οικογένειές τους. Μανάδες και πατεράδες που αφήνουν πίσω τους μικρά παιδιά. Σύζυγοι που θυσιάστηκαν για να σώσουν τις γυναίκες τους.

Άνθρωποι που βγήκαν να διασκεδάσουν και δεν γύρισαν ποτέ στους δικούς τους. Αυτές, είναι οι ιστορίες τους.

Sonny Melton

Θυσιάστηκε για να σώσει την αγαπημένη του. Ο Sonny Melton, ο 29χρονος νοσοκόμος παρακολουθούσε τη συναυλία του Jasaon Aldean με τη γυναίκα του, Heather. «Μου έσωσε τη ζωή. Με έπιασε και αρχίσαμε να τρέχουμε. Τότε, τον ένιωσα να δέχεται πυροβολισμό στην πλάτη», είπε στο WSMV.

«Θέλω όλοι να ξέρουν τι ευγενικός, καλόκαρδος, ήταν. Αλλά αυτή τη στιγμή, ίσα που μπορώ να αναπνεύσω», είπε. Το ζευγάρι ζούσε στο Big Sandy του Τένεσι, όπου ο Μέλτον εργαζόταν ως νοσοκόμος στα Επείγοντα του νοσοκομείου Henry County Medical Center.

Στο ίδιο νοσοκομείο εργάζεται ως χειρούργος η γυναίκα του. Παντρεύτηκαν το 2016.

Jenny Parks

Μητέρα δυο παιδιών και νηπιαγωγός από το Λάνκαστερ στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά της. Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Bobby Parks και τα δυο τους παιδιά.

«Είναι μια θλιβερή μέρα για μένα και την οικογένειά του. Η ανηψιά μου δολοφονήθηκε στο Λας Βέγκας. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα και την οικογένειά μου. Ήταν μια γλυκιά γυναίκα. Μια καλή μητέρα», έγραψε στο Facebook η θεία της, Rhonda Boyle.

Rachael Parker

Αστυνομικός που βρέθηκε στη συναυλία στο Λας Βέγκας μαζί με συναδέλφους της από το Manhattan Beach της Καλιφόρνια. Ήταν εκτός υπηρεσίας. Τα τελευταία 10 χρόνια εργαζόταν ως τεχνικός στην αστυνομία. Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Neysa Tonks

Μητέρα τριών παιδιών. Η οικογένειά της ξεκίνησε έναν λογαριασμό στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά της.

Denise Salmon Burditus

Η 50χρονη γυναίκα από το Martinsburg της Δυτικής Βιρτζίνια πέθανε στην αγκαλιά του συζύγου της, Τόνι. Ήταν παντρεμένοι 32 χρόνια. Είχαν σχέση από το σχολείο και ο έρωτάς τους δεν “ξεθύμανε” ποτέ.

Λίγες στιγμές πριν ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί, το ζευγάρι είχε ανεβάσει φωτογραφία στα social media.

Jessica Klymchuk

Quinton Robbins

Jordan McIlldoon

Lisa Romero

Adrian Murfitt

Susan Smith

Dana Gardner

Rhonda LeRocque

Η Rhonda LeRocque πέθανε ακαριαία. Δέχτηκε πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού

John Phippen

Ο John Phippen πήγε στη συναυλία με τον γιο του Τράβις, που δουλεύει ως νοσηλευτής. Κατά τραγική ειρωνία, ο Τράβις δεν μπόρεσε να τον σώσει.

Angie Gomez

Bailey Schweitzer

Carrie Barnette

Melissa Ramirez

Sandy Casey

Charleston Hartfield

Jennifer Irvine

Erick Silva

Tom Day Jr

Michael Anderson

Ο Michael Anderson και η σύζυγός του σε παλιότερη φωτογραφία στο Facebook. Είχαν έναν γιο μαζί.

Christopher Roybal

Ο Christopher Roybal ήταν ο 25ο θύμα που αναγνωρίστηκε. Είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν. Θα έκλεινε τα 29 του χρόνια σε λίγες μέρες

Jack Beaton

Η τελευταία φωτογραφία του Jack Beaton με την οικογένεια και τους φίλους του

Kurt Von Tillow

Ο Kurt Von Tillow ήταν 55 ετών. Ήταν στο φεστιβάλ με τη σύζυγό του

Austin Davis

Brennan Stewart

Hannah Ahlers

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις