Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Λευκή θύελλα” η Μελάνια Τραμπ! Μαγνήτισε τα βλέμματα με μία επιβλητική εμφάνιση και την “καυτή” πίσω όψη της [pics, vid]

“Λευκή θύελλα” η Μελάνια Τραμπ! Μαγνήτισε τα βλέμματα με μία επιβλητική εμφάνιση και την “καυτή” πίσω όψη της [pics, vid]

Μελάνια Τραμπ… η Πρώτη Κυρία που μπήκε στον Λευκό Οίκο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και παραδίδει μαθήματα στιλ. Και αν η στιλιστική μάχη ανάμεσα σε εκείνη και την Μπριζίτ Τρονιέ, κατά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στις ΗΠΑ, έμοιαζε ντέρμπι… η Μελάνια έκανε το “θαύμα” της!

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ κατά την τελετή άφιξης του Εμανουέλ και της Μπριζίτ Μακρόν στον Λευκό Οίκο. Αμέσως τα κεφάλια γύρισαν και τα φλας των φωτογράφων πήραν “φωτιά”. Η Μελάνια ήταν εκθαμβωτική με μία εμφάνιση που είχε τον αέρα της Τζάκι Κένεντι αλλά θύμιζε την μοναδικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μπριζίτ Τρονιέ και Ιβάνκα Τραμπ “εξαφανίστηκαν” μονομιάς παρά τις προσπάθειες της πρώτης Κυρίας της Γαλλίας για στιλιστική νίκη.

Μελάνια Τραμπ: “Λευκή όαση”

Η Μελάνια Τραμπ πόνταρε στο πιο φωτεινό χρώμα και η αλήθεια είναι ότι έκανε πολύ καλά. Για την περίσταση, λοιπόν, επέλεξε μία στενή λευκή midi φούστα – που αποκάλυπτε τα καλογυμνασμένα οπίσθια της Πρώτης Κυρίας – την οποία συνδύασε με ένα ιδιαίτερο λευκό σακάκι!

Το σύνολο “κλείδωσε” μια μεγάλη ζώνη και το απογείωσε με ένα μεγάλο λευκό καπέλο. Ωστόσο, αυτό που έκανε ακόμη πιο ιδιαίτερη την εμφάνιση της Μελάνια ήταν το smokey μακιγιάζ της το οποίο σε συνδυασμό με το μαύρισμα της έκανε αντίθεση με το λευκό σύνολο της. Το ταγιέρ της το συνδύασε με ψιλοτάκουνες γκρι γόβες που είχαν όμως λευκό τακούνι ενώ τα μαλλιά της ήταν για πρώτη φορά ίσια και “αυστηρά” προς τα πίσω.

Μπριζίτ Τρονιέ… σε μία άνιση μάχη!

Η Μπριζίτ Τρονιέ πάλεψε αλλά μάταια… Για την περίσταση επέλεξε ένα ζαχαρί σύνολο, το οποίο ήταν σικάτο και συνηθισμένο για εκείνη όμως… δίπλα στον σίφουνα Μελάνια, οφείλεις να προσπαθήσεις να κάνεις τη διαφορά.

Το φόρεμα της έφθανε λίγο πιο πάνω από το γόνατο και το συνδύασε με κοντό σακάκι που είχε μαύρες λεπτομέρειες. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες ενώ το μεγάλο φάουλ στην συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν το καλσόν στο χρώμα του δέρματος, τέλη του Απριλίου.

Ιβάνκα Τραμπ… Απογοήτευση

Η Ιβάνκα Τραμπ είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ δεν είναι λίγες φορές που συναγωνίζεται στα ίσια την Μελάνια σχετικά με το ποια είναι πιο καλοντυμένη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι πολλές φορές είναι στιλιστικά καλύτερη. Ωστόσο αυτή τη φορά η εμφάνιση της Ιβάνκα Τραμπ ήταν απογοητευτική! Το μόνο που ξεχώριζε στο ασπρόμαυρο σύνολο της ήταν τα λευκά σκουλαρίκια της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με φωτογραφίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις