Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λευκό χαρτί υπέγραφε ο Τραμπ ενώ «εργαζόταν» στο νοσοκομείο – Η λεπτομέρεια στο βίντεο που έκανε αίσθηση

Λευκό χαρτί υπέγραφε ο Τραμπ ενώ «εργαζόταν» στο νοσοκομείο – Η λεπτομέρεια στο βίντεο που έκανε αίσθηση

Δεν είναι μόνο η βόλτα που έκανε ένας ασθενής που νοσηλεύεται με κορονοϊό και τυγχάνει να είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν είναι μόνο ότι έθεσε σε κίνδυνο τους άνδρες της ασφάλειάς του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν είναι ότι δεν έμαθε παρότι έπαθε. Είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κοροϊδεύει τους πάντες. 

Click4More Θέατρο Τραμπ μέσα κι έξω από το νοσοκομείο – Η “βόλτα” που προκάλεσε οργή

Μεγάλο θέμα έχει γίνει στις ΗΠΑ και αλλού το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια από τις εμφανίσεις του μέσα από το στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ στο οποίο νοσηλεύεται και συγκεκριμένα στις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος στις οποίες δείχνουν τον Πρόεδρο να εργάζεται, εκείνος απλά υπογράφει ένα λευκό χαρτί!

 

Βούιξε το twitter με την συγκεκριμένη φωτογραφία και με το hashtag #Staged (σ.σ. στημένο) πολίτες κατηγορούσαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ότι έχει μετατρέψει την θέση του σε ριάλιτι σόου.

Κάποιοι εξέτασαν και τα metadata των φωτογραφιών για να διαπιστώσουν πότε τραβήχτηκαν. Και οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί με διαφορά 10 λεπτών και όχι ωρών όπως ήθελε ο Λευκός Οίκος να δείξει.

«Ήταν πρωταγωνιστής σε ριάλιτι. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το φαίνεσθαι. Πως θα είναι «προεδρικός» έγραψε κάποιος στο twitter.

Για το λευκό χαρτί που υπέγραφε ένας άλλος σχολίασε: «Είναι η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει. Και στο μυαλό του, όσο μπορεί να προσποιείται πως εργάζεται και οι ψηφοφόροι του το πιστεύουν είναι το ίδιο σαν να έκανε στ’ αλήθεια κάτι».

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου μιλώντας στο Newsweek ανέφερε ότι ο Τραμπ υπέγραψε μόνο χθες 10 έγγραφα».

Όταν ρωτήθηκε για τα λευκά χαρτιά ο αξιωματούχος δεν απάντησε.

Πριν από αυτό από το μικροσκόπιο πέρασε και το βίντεο που έδωσε ο Λευκός Οίκος στην δημοσιότητα με τον Τραμπ στο νοσοκομείο και με ένα σημείο του που θεωρείται ότι είτε κόπηκε άσχημα στο μοντάζ είτε κόπηκε γιατί έπιασε βήχας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις