Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Liam Payne – Cheryl: Χαμός με τον πρώην άντρα της πρώην του – «Θα τον γ@@@»

Liam Payne – Cheryl: Χαμός με τον πρώην άντρα της πρώην του – «Θα τον γ@@@»

Κάθε συνάντηση του Liam Payne με τον Jean-Bernard Fernandez-Versini, πρώην άντρα της πρώην του Cheryl, είναι επεισοδιακή.

Και αυτή τη φορά έπρεπε να μπουν ανάμεσα στον Liam Payne και τον Jean-Bernard Fernandez-Versini. Ο 24χρονος τραγουδιστής διαπληκτίστηκε έντονα με τον πρώην άντρα της πρώην του Cheryl σε κέντρο στο Μονακό την περασμένη εβδομάδα.

“Όλο το βράδυ στεκόταν πίσω από τον Jean-Bernard Fernandez-Versini ψάχνοντας την ευκαιρία να τσακωθούν. Στεκόταν έχοντας τα χέρια του σταυρωμένα και τον κοίταζε. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήθελε. Στις τουαλέτες ένας από τους φίλους του Jean-Bernard Fernandez-Versini τον ρώτησε “τι στο διάολο κοιτάς;”. Τότε ο Liam Payne του απάντησε ότι ο φίλος του είναι κάθαρμα” υποστηρίζει πηγή που έζησε από κοντά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μονακό.

Η ασφάλεια του νυχτερινού κέντρου επενέβη προτού τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο. “Θα τον γ@@@” έλεγε ο Liam Payne για τον πρώην άντρα της πρώην του Cheryl. Η Mail Online έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του 24χρονου τραγουδιστή για κάποια δήλωση.

Cheryl Liam Payne

Liam Payne: Τους χώρισαν ξανά με τον πρώην άντρα της Cheryl

Ο Liam Payne, που χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με τη Cheryl στις αρχές του μήνα, δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με τον Jean-Bernard Fernandez-Versini. Όταν διασταυρώθηκαν και πάλι οι δρόμοι τους τον περασμένο μήνα χρειάστηκε πάλι να τους χωρίσουν.

Το περιστατικό είχε συμβεί τότε δύο μόλις μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα ο χωρισμός του Liam Payne από την τραγουδίστρια των Girls Aloud Cheryl.

Η πηγή αναφέρει ότι ο 37χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίων Jean-Bernard Fernandez-Versini είπε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με ένα μικρό 24χρονο παιδί. Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του από τη Cheryl, ο Jean-Bernard Fernandez-Versini φέρεται να χαρακτήρισε τον 24χρονο τραγουδιστή “μικρό άντρα”.

Ο Jean-Bernard Fernandez-Versini γνώριζε ότι το ειδύλλιό του με τη Cheryl δεν θα κρατούσε. “Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή του. Αν γύριζε πίσω, ο Jean-Bernard Fernandez-Versini θα έδινε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους”.

Η Cheryl στην αίτηση διαζυγίου που είχε καταθέσει τον Οκτώβριο του 2016 είχε επικαλεστεί την παράλογη συμπεριφορά του. Υποστήριξε ότι της προκαλούσε στρες και απώλεια βάρους.

Είχαν παντρευτεί στις 7 Ιουλίου 2014 μετά από γνωριμία 12 εβδομάδων. “Ήταν αναστατωμένος που τελείωσε ο γάμος τους και πάντα ήθελε να τη βοηθά και να την προστατεύει. Την αγαπούσε βαθιά”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις