Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Liberation: Πρωτοτυπεί και αποκαλύπτει τα αυριανά της θέματα

Liberation: Πρωτοτυπεί και αποκαλύπτει τα αυριανά της θέματα

Με έναν χιουμοριστικό τρόπο αποφάσισε να κλείσει ένας δημοσιογράφος της Liberation την βάρδια του! Ανέβασε στο site της εφημερίδας το αυριανό εξώφυλλο αλλά και τα αυριανά θέματα… για να τα βρει η δημοσιογράφος Balla Fofana, η οποία πιάνει το πρωί της Τρίτης.

 

Το μενού της Liberation περιέχει: Τραμπ, Γαλλικές εκλογές, Ερντογάν και διαδίκτυο. Η εφημερίδα ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στον έναν μήνα διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Τραμπ, με αναφορές στο μεταναστευτικό, το διπλωματικό και την Οικονομία. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πραγματοποιήσει πολλές από τις αμφιλεγόμενες υποσχέσεις του, την ώρα που οι διαδηλώσεις εναντίον του συνεχίζονται.

Επόμενο θέμα; Ο Ερντογάν και το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου. “Μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα έχει έλθει η ώρα της δίκης”. Οι υπόπτοι που ήθελαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν στις 15 Ιούλιου οδηγούνται σε δίκη. 47 άνθρωποι το έχουν επιχειρήσει μέχρι σήμερα (20.02.2017).

Με αφορμή το σκάνδαλο με την σύζυγο του Φιγιόν, η εφημερίδα προχωράει σε έρευνα για το κατά πόσο η αργομισθία υφίσταται στη χώρα. Ο τίτλος του ρεπορτάζ έχει τίτλο: “Κοινοβουλευτικοί βοηθοί: Ένα επάγγελμα στην σκιά του χρυσού” και αναφέρει ότι οι κοινοβουλευτικοί βοηθοί δεν παίρνουν πολλά λεφτά όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Στην συνέχεια υπάρχει ρεπορτάζ για τον δήμαρχο της κοινότητας Aulnay-sous-Bois, τον οποίο η εφημερίδα χαρακτήρισε δήμαρχο χαμαιλέοντα. Ο TheoBruno Beschizza υποστηρίζει την οικογένεια του Τεο που έπεσε θύμα κακοποιήσης από αστυνομικούς και τα βάζει με την αστυνομία. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος δήμαρχος ήταν πρώην αστυνομικός συνδικαλιστής και συνήθιζε να υπερασπίζεται αστυνομικούς. 

Η εφημερίδα, επίσης, θα ασχοληθεί με την εργασία στο διαδίκτυο αλλά και τα ζώα!

Πηγή: Liberation

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε