Κόσμος

Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο με… ασθενοφόρο!

Κατάφεραν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο παίρνοντας κοσμήματα αξίας 1,38 εκ. Ευρώ φτάνοντας στο σημείο με....ασθενοφόρο;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Άγνωστοι δράστες κατόρθωσαν, μέσα σε λίγα λεπτά, να αφαιρέσουν από κοσμηματοπωλείο στην πόλη Πόρετς της Κροατίας κοσμήματα αξίας 1,38 εκ. ευρώ.
 
Η ληστεία ήταν πολύ καλά οργανωμένη και οι δράστες έφθασαν μπροστά από το κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της πόλης, με… ασθενοφόρο.
 
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η ληστεία σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί και οι δράστες, ντυμένοι με στολές ιατρικού προσωπικού, διέρρηξαν την πόρτα του καταστήματος και μέσα σε λίγα λεπτά αφαίρεσαν τα κοσμήματα.
 
Ο συναγερμός του κοσμηματοπωλείου ηχούσε επί μισή ώρα, αλλά δεν κίνησε την περιέργεια των κατοίκων της περιοχής, επειδή σχεδόν σε καθημερινή βάση, τις βραδινές ώρες, ακούν συναγερμούς από διάφορα καταστήματα.
 
Το γεγονός ότι οι δράστες της ληστείας ήταν επαγγελματίες επιβεβαιώνεται από το ότι κατόρθωσαν να περάσουν με το ασθενοφόρο στον πυρήνα της παλιάς πόλης, από μπάρα, από την οποία περνούν μόνο οι κάτοικοι και τα οχήματα επείγουσας ανάγκης.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: Νέα κλιμάκωση με ρωσικές επιθέσεις σε φορτηγά πλοία και χαλυβουργίες – Ουκρανικά drones σφυροκόπησαν τη Σαμάρα
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του κατέρριψαν στη διάρκεια της νύκτας 230 ουκρανικά drones πάνω από περισσότερες από μια δωδεκαριά ρωσικές περιφέρειες
Πυροσβέστης σε κτίριο κατοικιών, μετά από πλήγμα, στην Οδησσό της Ουκρανίας