Κόσμος

Ληστής με… συνείδηση! Μετάνιωσε και περίμενε να τον συλλάβουν!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ένας ληστής τράπεζας στην Ουάσινγκτον μετάνιωσε και μόλις βγήκε από το υποκατάστημα, έμεινε εκεί και περίμενε την αστυνομία για να του περάσει χειροπέδες!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 64χρονος άνδρας, μπήκε σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Banner Bank στην περιοχή Μπέλινγκχαμ το πρωί της Τρίτης, έφτασε σε ένα από τα ταμεία και παρέδωσε στον υπάλληλο ένα σημείωμα στο οποίο ζητούσε μετρητά.

Ο ταμίας έκανε ότι του είχε ζητηθεί και ο άνδρας, ο Ρίτσαρντ Γκόρτον, πήρε τα χρήματα και απομακρύνθηκε από τον γκισέ. Ωστόσο, όταν βγήκε από την τράπεζα αντί να το βάλει στα πόδια, αυτός παρέμεινε έξω από το κτίριο όπου και τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

«Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε διαπράξει αυτό το έγκλημα και είπε ότι ένιωσε τύψεις για αυτό που έκανε αμέσως μόλις βγήκε από την τράπεζα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γκόρτον είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι την ώρα που έβγαινε από την τράπεζα αποφάσισε να περιμένει την αστυνομία παρά να διαφύγει με τα χρήματα.

Ο μετανοημένος ληστής αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού και κρατείται από τις αρχές έως ότου του απαγγελθούν κατηγορίες. Οι αρχές δεν αποκάλυψαν το ποσό με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει ο ληστής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Γαλλία: 53χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και διαμέλισε το άψυχο σώμα της – Καταδικάστηκε σε 27 χρόνια κάθειρξη
Ο άνδρας άφησε άψυχο σώμα της στον καναπέ και την επόμενη ημέρα, την τεμάχισε με τροχό και διασκόρπισε τα λείψανα, μέσα σε πλαστικές σακούλες στο πάρκο
Γαλλική αστυνομία