Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμπερή πρεμιέρα για το iPhone 11!

Λαμπερή πρεμιέρα για το iPhone 11!
Reuters

Γεγονός για τους φίλους της Apple τo iPhone 11 το οποίο παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας, livestream μέσω Youtube. Διαβάστε προδιαγραφές και τιμές πώλησης στις ΗΠΑ.

Στη νέα εκδοχή του το εμβληματικό iPhone 11 δίνει έμφαση στις δυνατότητες φωτογράφησης και βίντεο. Έχει νέο πανίσχυρο επεξεργαστή, αλλά χωρίς επαναστατική τεχνολογική καινοτομία.

Εντυπωσιακή η έκδοση iPhone 11 Pro με τρεις κάμερες και τηλεφακό.

Η τιμή εκκίνησης του απλού iPhone 11 από 699 και του Pro από 999 δολάρια στις ΗΠΑ.

iPhone 11: Τα κάνει όλα και…

Το νέο iPhone φέρει τον κωδικό 11 και κατά την Apple είναι το πιο προηγμένο, το πιο γρήγορο και ολιγαρκές σε κατανάλωση ενέργειας, αλλά, κυρίως το μοντέλο με τις μεγαλύτερες δυνατότητες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης, ανεβάζοντας τον πήχη για ολόκληρη την αγορά των smartphone.

Παραδόξως, στην βασική του έκδοση, το iPhone 11 εμφανίζει τάσεις να είναι και ελαφρώς φθηνότερο από την προηγούμενη γενιά, με τιμή εκκίνησης τα 699 δολάρια στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει και το iPhone 11 Pro, ένα υπερ-όπλο για την καταγραφή και επεξεργασία εικόνας, με πραγματικά επαγγελματικές δυνατότητες.

Σε αυτή του την έκδοση, το iPhone κοστίζει 999 δολ. και το iPhone Max με την οθόνη των 6,5 ιντσών φτάνει στα 1.099 δολάρια.

iPhone 11: Τα αποκαλυπτήρια

Απευθείας από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας και την hi-tech έδρα της Apple, εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν όλες τις ανακοινώσεις για το νέο Apple Watch, τα ασύρματα ακουστικά επόμενης γενιάς, ενδεχομένως για κάποιες έξυπνες οικιακές συσκευές, τις εξελίξεις στο AppleTV, τα λειτουργικά συστήματα (OS) για smartphone, iPad και υπολογιστές της Apple κ.λπ.

Κυρίως, βέβαια, η παρουσίαση του νέου iPhone 11!

O διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, εμφανίστηκε στη σκηνή του Steve Jobs Theater και υποσχέθηκε “σπουδαίες αποκαλύψεις” στη συνέχεια της εκδήλωσης, όπως κι έγινε.

Η πρώτη κατά σειρά ανακοίνωση αφορούσε στο Apple Arcade, μια πλατφόρμα-βιβλιοθήκη video game.

Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία, διαθέσιμη σε 150 χώρες του κόσμου από τις 19 Σεπτεμβρίου.

Το κόστος του χρήστη θα είναι 4,99 δολάρια το μήνα -συν μία δοκιμαστική περίοδος ενός μήνα δωρεάν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις