Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Λονδίνο – Απίστευτος! Την “έπεσε” μόνος του στους μακελάρηδες – “Άντε γ@μηθείτε είμαι Millwall

Λονδίνο – Απίστευτος! Την “έπεσε” μόνος του στους μακελάρηδες – “Άντε γ@μηθείτε είμαι Millwall

Ατρόμητος αποδείχθηκε ένας Βρετανός, ο οποίος μόλις είδε να μπαίνουν στο μπαρ που έπινε το ποτό του τους μακελάρηδες, φώναξε: “Άντε γ@μηθείτε, είμαι Millwall”. Ο 47χρονος Roy Larner, είδε ότι ένας τρομοκράτης φορούσε φανέλα της Άρσεναλ και εξοργίστηκε.

Χωρίς να το σκεφτεί λεπτό έπεσε πάνω στους τρομοκράτες, μονολογώντας διάφορα “γαλλικά”! Οι τρεις τρομοκράτες αμέσως πήγαν κατά πάνω του και τον μαχαίρωσαν 8 φορές. Με την πράξη του αυτή, ωστόσο, ο γενναίος Roy έδωσε την ευκαιρία στους άλλους πελάτες της παμπ να προλάβουν να ξεφύγουν από την μανία των δραστών. Εκείνος έμεινε εκεί και πάλεψε μόνος του και με τους τρεις, συνεχίζοντας να τους φωνάζει ” άντε γ@μηθείτε είμαι Millwall”.

Τους είδα να κρατάνε μεγάλα μαχαιριά και φώναζαν κάτι για τον Αλλάχ. Μετά φώναζαν Ισλάμ, Ισλάμ, Ισλάμ. Σαν ηλίθιος που είμαι φώναξα για να τους νευριάσω, μετά έκανα μερικά βήματα προς το μέρος τους και τους είπα ” Άντε γ@μηθείτε, είμαι Millwall. Τότε μου επιτέθηκαν” είπε ο ίδιος στην Sun.

Ο Roy μετά την επίθεση μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο St Thomas, όπου υπεβλήθη σε χειρουργεία στο κεφάλι, στο στήθος και στα δάχτυλα. Ευτυχώς ο οπαδός της Millwall ξεπέρασε τον κίνδυνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η ιστορία του έγινε γνωστή και όπως καταλαβαίνεται έγινε viral. Οι σποδοί της αγαπημένης ομάδας του, μάλιστα, απαιτούν ο Roy να μην ξαναπληρώσει μπύρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε