Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λονδίνο: Εκτός κινδύνου τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι στο Στρίθαμ [video]

Λονδίνο: Εκτός κινδύνου τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι στο Στρίθαμ [video]

Πανικό προκάλεσε στο Στρίθαμ του Λονδίνου η τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι ενός 18χρονου το βράδυ της Κυριακής (02.02.2020).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για τον Σουντές Αμάν, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα μετά την καταδίκη του για παράπτωμα που συνδέεται με την τρομοκρατία.

Ο Αμάν εξαπέλυσε επίθεση με μαχαίρι στο Στρίθαμ τραυματίζοντας 3 ανθρώπους και σκορπώντας τον τρόμο. Αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του και τελικά ο 18χρονος έπεσε νεκρός.

 

Δεν απειλείται η ζωή των θυμάτων

Ευτυχώς πάντως δεν θεωρείται ότι απειλείται η ζωή του 40χρονου ο οποίος διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

Η δεύτερη τραυματίας, 50χρονη γυναίκα, υπέστη τραύματα που δεν θεωρούνται κρίσιμα, ενώ η τρίτη, μια 20χρονη, είναι ελαφρά τραυματισμένη.

Η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πάτελ σε δηλώσεις της για τις αναγγελίες της κυβέρνησης αργότερα σήμερα Δευτέρα σχετικά με την αντιμετώπιση των καταδικασμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας, διευκρίνισε ότι σχεδιάζεται αναθεώρηση των όρων και των προϋποθέσεων για τη χορήγηση αδειών και τερματισμός των πρόωρων αποφυλακίσεων. «Το σωστό είναι τα άτομα αυτά να παραμένουν στην φυλακή», τόνισε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις