Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Λονδίνο: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε 2 ανθρώπους σε νοσοκομείο – Αυτοτραυματίστηκε ο δράστης

Λονδίνο: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε 2 ανθρώπους σε νοσοκομείο – Αυτοτραυματίστηκε ο δράστης
Reuters

Δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Συνελήφθη ένας άνδρας.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο ανθρώπους σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, προς το παρόν.

Ένοπλοι αστυνομικοί κλήθηκαν στο νοσοκομείο «Central Middlesex» στη 1:18 το μεσημέρι τοπική ώρα (15:18 ώρα Ελλάδας) και βρήκαν δύο ανθρώπους με τραύματα από μαχαίρι, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα έξω από το νοσοκομείο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, προσθέτοντας ότι ο άνδρας αυτός νοσηλεύεται επίσης με απειλητικά για τη ζωή του τραύματα, που πιστεύεται ότι προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

«Η αστυνομία εργάζεται για να εξακριβώσει τις συνθήκες. Προς το παρόν το περιστατικό δεν ερευνάται ως ένα που συνδέεται με τρομοκρατία».

Το νοσοκομείο έκλεισε προσωρινά, αλλά άνοιξε ξανά, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ενώ διεξάγονται περαιτέρω έρευνες, χωρίς ωστόσο να αναζητούνται άλλοι ύποπτοι.

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις