Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λονδίνο: Ο 28χρονος “άγγελος” που πέθανε για να σώσει άλλους

Λονδίνο: Ο 28χρονος “άγγελος” που πέθανε για να σώσει άλλους

“Παγωμένος” παραμένει όλος ο πλανήτης λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Σήμερα (06.06.2017) αναγνωρίστηκε και το τρίτο θύμα. Πρόκειται για την 28χρονη Kirsty Boden από την Αυστραλία. Η νεαρή, σύμφωνα με μαρτυρίες, “θυσιάστηκε” στην προσπάθεια της να σώσει άλλες ανθρώπινες ζωές.

 

Η νεαρή κοπέλα έτρεξε και “έπεσε” πάνω στους τρομοκράτες για να σταματήσει την μανία τους για αίμα. Όμως δεν τα κατάφερε και τελικά… ξεψύχησε και εκείνη!

Η οικογένεια της σε δήλωση της αναφέρει:”Η Kirsty ήταν αγαπημένη και λατρεμένη από την οικογένεια, τους φίλους και τον φίλο της. Ήταν το πιο ξεχωριστό, ευγενικό και γενναιόδωρο άτομο που αγαπούσε και βοηθούσε τους ανθρώπους.  Αγαπούσε τη δουλειά της ως νοσοκόμα και βοηθούσε ανθρώπους και στην καθημερινή της ζωή.

Καθώς έτρεξε ενάντια στους τρομοκράτες σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους ανθρώπους στη γέφυρα, η Kirsty έχασε τη ζωή της. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τις γενναίες ενέργειες του Kirsty που δείχνουν πόσο ανιδιοτελής, στοργική και ηρωική ήταν εκείνη, όχι μόνο εκείνη τη νύχτα, αλλά και σε όλη τη ζωή της. Kirsty σε αγαπάμε και θα μας λείψεις”.

“Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτή την τραγωδία και θα ζητήσουμε από όλους, ειδικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να μας δώσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε τον χαμό της” πρόσθεσαν. 

Η αδικοχαμένη Kristy εργαζόταν ως νοσοκόμα στο The Guy’s και το St Thomas NHS Foundation Trust, τον τελευταίο καιρό, μιας και μετακόμισε στο Λονδίνο πριν από λίγους μήνες από την Αυστραλία. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά ενώ πολλές φορές καθόταν παραπάνω στη δουλειά και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη δωρεάν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε