Κόσμος

Λονδίνο: Ο 28χρονος “άγγελος” που πέθανε για να σώσει άλλους

"Παγωμένος" παραμένει όλος ο πλανήτης λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Σήμερα (06.06.2017) αναγνωρίστηκε και το τρίτο θύμα. Πρόκειται για την 28χρονη Kirsty Boden από την Αυστραλία. Η νεαρή, σύμφωνα με μαρτυρίες, "θυσιάστηκε" στην προσπάθεια της να σώσει άλλες ανθρώπινες ζωές.

 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η νεαρή κοπέλα έτρεξε και “έπεσε” πάνω στους τρομοκράτες για να σταματήσει την μανία τους για αίμα. Όμως δεν τα κατάφερε και τελικά… ξεψύχησε και εκείνη!

Η οικογένεια της σε δήλωση της αναφέρει:”Η Kirsty ήταν αγαπημένη και λατρεμένη από την οικογένεια, τους φίλους και τον φίλο της. Ήταν το πιο ξεχωριστό, ευγενικό και γενναιόδωρο άτομο που αγαπούσε και βοηθούσε τους ανθρώπους.  Αγαπούσε τη δουλειά της ως νοσοκόμα και βοηθούσε ανθρώπους και στην καθημερινή της ζωή.

Καθώς έτρεξε ενάντια στους τρομοκράτες σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους ανθρώπους στη γέφυρα, η Kirsty έχασε τη ζωή της. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τις γενναίες ενέργειες του Kirsty που δείχνουν πόσο ανιδιοτελής, στοργική και ηρωική ήταν εκείνη, όχι μόνο εκείνη τη νύχτα, αλλά και σε όλη τη ζωή της. Kirsty σε αγαπάμε και θα μας λείψεις”.

“Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτή την τραγωδία και θα ζητήσουμε από όλους, ειδικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να μας δώσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε τον χαμό της” πρόσθεσαν. 

Η αδικοχαμένη Kristy εργαζόταν ως νοσοκόμα στο The Guy’s και το St Thomas NHS Foundation Trust, τον τελευταίο καιρό, μιας και μετακόμισε στο Λονδίνο πριν από λίγους μήνες από την Αυστραλία. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά ενώ πολλές φορές καθόταν παραπάνω στη δουλειά και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη δωρεάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κόνι Λοΐζος: Πώς χωράει ο αναλογικός κόσμος στη συζήτηση για την τεχνολογική ανάπτυξη, που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Σαν Φρανσίσκο
Η Connie Loizos μία από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους τεχνολογίας της Silicon Valley, βρέθηκε απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό κρατώντας μόνο ένα απλό σπιράλ μπλοκάκι
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ιρανική αεροπορική δηλώνει ότι δεν ειδοποιήθηκε για απαγόρευση πτήσεων σε χώρες της Μέσης Ανατολής, παρά τις κυρώσεις από τις ΗΠΑ
Η αμερικανική κυβέρνηση έβαλε στη «μαύρη λίστα» όλον τον τομέα των αερομεταφορών του Ιράν και απείλησε ότι θα επιβάλει κυρώσεις σε όποιον οργανισμό συνεργάζεται με ιρανικές αεροπορικές εταιρείες
Αεροδρόμιο
Παιδοκτονία στη Γαλλία: 5χρονη βρέθηκε νεκρή στο Μπλουά – Τη σκότωσε ο πατέρας της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Οι γονείς είχαν χωρίσει και το παιδί ήταν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα του - Η μητέρα ενημερώθηκε από το σχολείο ότι το κοριτσάκι δεν πήγε και κάλεσε τις Αρχές
Αστυνομικός στη Γαλλία