Κόσμος

Λονδίνο: Ο 28χρονος “άγγελος” που πέθανε για να σώσει άλλους

"Παγωμένος" παραμένει όλος ο πλανήτης λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Σήμερα (06.06.2017) αναγνωρίστηκε και το τρίτο θύμα. Πρόκειται για την 28χρονη Kirsty Boden από την Αυστραλία. Η νεαρή, σύμφωνα με μαρτυρίες, "θυσιάστηκε" στην προσπάθεια της να σώσει άλλες ανθρώπινες ζωές.

 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η νεαρή κοπέλα έτρεξε και “έπεσε” πάνω στους τρομοκράτες για να σταματήσει την μανία τους για αίμα. Όμως δεν τα κατάφερε και τελικά… ξεψύχησε και εκείνη!

Η οικογένεια της σε δήλωση της αναφέρει:”Η Kirsty ήταν αγαπημένη και λατρεμένη από την οικογένεια, τους φίλους και τον φίλο της. Ήταν το πιο ξεχωριστό, ευγενικό και γενναιόδωρο άτομο που αγαπούσε και βοηθούσε τους ανθρώπους.  Αγαπούσε τη δουλειά της ως νοσοκόμα και βοηθούσε ανθρώπους και στην καθημερινή της ζωή.

Καθώς έτρεξε ενάντια στους τρομοκράτες σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους ανθρώπους στη γέφυρα, η Kirsty έχασε τη ζωή της. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τις γενναίες ενέργειες του Kirsty που δείχνουν πόσο ανιδιοτελής, στοργική και ηρωική ήταν εκείνη, όχι μόνο εκείνη τη νύχτα, αλλά και σε όλη τη ζωή της. Kirsty σε αγαπάμε και θα μας λείψεις”.

“Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια σχετικά με αυτή την τραγωδία και θα ζητήσουμε από όλους, ειδικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να μας δώσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε τον χαμό της” πρόσθεσαν. 

Η αδικοχαμένη Kristy εργαζόταν ως νοσοκόμα στο The Guy’s και το St Thomas NHS Foundation Trust, τον τελευταίο καιρό, μιας και μετακόμισε στο Λονδίνο πριν από λίγους μήνες από την Αυστραλία. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά ενώ πολλές φορές καθόταν παραπάνω στη δουλειά και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη δωρεάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Telegraph: Η «μυστική» επιστολή του Χαμενεΐ στον Πούτιν που ζητά από τη Μόσχα προηγμένα συστήματα αεράμυνας στην Τεχεράνη
Ο Ιρανός γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας εξήγησε ότι το έργο στοχεύει να βοηθήσει την Τεχεράνη «να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις φυσικού αερίου, διευκολύνοντας παράλληλα την πώληση ρωσικού φυσικού αερίου σε γειτονικές χώρες»
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντά τον επικεφαλής του ιρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μοχσέν Ρεζάι στη Μόσχα