Site icon NewsIT

Λωρίδα της Γάζας: Ακόμα δυο Παλαιστίνιοι νεκροί από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς

06.05.2019 | 17:06
Λωρίδα της Γάζας: Ακόμα δυο Παλαιστίνιοι νεκροί από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Δύο ακόμη πτώματα ανασύρθηκαν σήμερα από τα ερείπια στη Γάζα, ανεβάζοντας σε 25 τον αριθμό των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από τους νέους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας.

Η σορός του Ταλάλ Αμπού αλ-Τζιντιάν, 48 ετών, και της συζύγου του, της Ράγκντα Αμπού αλ-Τζιντιάν, 40 ετών, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο βόρειο τμήμα στην Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν στο σημείο ενός αεροπορικού πλήγματος, διευκρίνισε εκπρόσωπος του υπουργείου στο Γαλλικό Πρακτορείο, χωρίς να διευκρινίζει αν ήταν άμαχοι ή μαχητές.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός στρατός αναφέρει πως η Χαμάς και ο Ισλαμικός Τζιχάντ, σύμμαχός της και άλλος ένας ορκισμένος εχθρός του Ισραήλ, εκτόξευσαν εκατοντάδες ρουκέτες προς το Ισραήλ μέσα σε δύο ημέρες και γι αυτό προχώρησε από την πλευρά του σε πλήγματα εναντίον εκατοντάδων στόχων της Χαμάς. Ωστόσο όπως φάνηκε, για μια ακόμα φορά, ο θάνατος…. μοιράστηκε “απλόχερα” σε όποιον βρέθηκε στο διάβα τους.

Συνολικά 25 Παλαιστίνιοι, τουλάχιστον εννέα από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν στη Γάζα ως μαχητές, σκοτώθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή. Τέσσερις Ισραηλινοί άμαχοι σκοτώθηκαν επίσης.

Μεταξύ των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν ήταν δύο έγκυες και δύο μωρά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Από την πλευρά του το Ισραήλ διέψευσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο μιας από τις γυναίκες και ενός από τα μωρά και απέδωσε τον θάνατό τους σε παλαιστινιακή ρουκέτα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version