Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Λούι Τόμλινσον: Πλακώθηκε με παπαράτσι και θαυμάστρια! Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο [vid]

Λούι Τόμλινσον: Πλακώθηκε με παπαράτσι και θαυμάστρια! Σκηνές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο [vid]

Οι εικόνες είναι τελικά αδιάψευστος μάρτυρας των όσων διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με πρωταγωνιστή τον 25χρονο τραγουδιστή των One Direction και την κοπέλα του Eleanor Calder.

Στο βίντεο φαίνεται ο 25χρονος τραγουδιστής των One Direction Loui Tomlinson να επιτίθεται σε φωτογράφο και στη συνέχει σε θαυμάστρια που τσακωνόταν με την κοπέλα του. Ο Λούι Τόμλινσον, που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, εξοργίστηκε που οι παπαράτσι έβγαζαν φωτογραφίες τον ίδιο και την κοπέλα του Eleanor Calder.

Ενώ άρχισε να διαπληκτίζεται με έναν φωτογράφο, η Eleanor πιάστηκε στα χέρι με θαυμάστρια που απαθανάτιζε τα όσα διαδραματίζονταν λίγα μέτρα μακριά. Αφού πέταξε κάτω τον φωτογράφο, ο Λούι Τόμλινσον έτρεξε στο μέρος της κοπέλας του και έριξε κάτω και τη θαυμάστρια, χωρίζοντας τις δύο γυναίκες.

Σε εκείνο το σημείο έφτασε το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου και απομάκρυναν τον νεαρό τραγουδιστή και την κοπέλα του. Αργότερα συνελήφθη από τις αρχές και κρατήθηκε για βιαιοπραγία. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων, αλλά θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στο Λος Άντζελες στις 29 Μαρτίου.

“Ήταν πιο μικρόσωμος από ό,τι εγώ αλλά μου άρπαξε το πόδι και έχασα την ισορροπία μου. Μου όρμησε για την κάμερα και μετά έπιασε το πόδι μου, με χτύπησε, έπεσα και χτύπησα το κεφάλι μου”, σημείωσε ο φωτογράφος Larssen. O δικηγόρος του Λούι Τόμλινσον Martin Singer δήλωσε στη Mail Online πως οι παπαράτσι προκάλεσαν τη φιλονικία με τον 25χρονο τραγουδιστή. “Ενώ τσακώνονταν με τους παπαράτσι, 3 άτομα είχαν επιτεθεί στην κοπέλα του και πήγε να τη βοηθήσει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε